Reality18. april 2024

Elvira Pitzner erkender: Løj for familien om muslimsk ægteskab

I andet afsnit af "Diamantfamilien - fanget i Dubai" erkender Elvira, at hun løj over for sin mor og søster om, at hun var blevet muslimsk gift med Milad Saadati
Det er en ærlig Elvira, der nu kortlægger dramaet med sin eks.
Det er en ærlig Elvira, der nu kortlægger dramaet med sin eks.
 Foto: Pineapple Entertainment/TV 2

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner taler ud om fængslet: - Jeg følte mig beskidt og ulækker

Var hun gift – eller var hun ikke gift?

Det er nok et af de mest altoverskyggende spørgsmål, der er blevet stillet, efter Elvira Pitzner i slutningen af sidste år endte i et juridisk drama med sin eks Milad Saadati.

I det seneste afsnit af "Diamantfamilien - fanget i Dubai" erkender den 26-årige diamantdatter, at hun var gift med Milad Saadati, og at hun løj for sin familie om det indgåede ægteskab.

I afsnittet fortæller hun, at hun troede, at ægteskabet var midlertidigt, og det blev indgået af praktiske årsager, så de kunne rejse til Iran.

Der findes også et klip frem fra arkiverne, hvor Thalia og Katerina haster til Dubai for at forhindre hende i at indgå i et muslimsk ægteskab.

– Problemet var, at da de rejste derned, der var det allerede for sent, afslører Elvira, hvor det efterfølgende klip så viser, at hun lyver over for sin mor og søster om, at hun ikke gifter sig.

Deler ikke alt

I "Diamantfamilien - fanget i Dubai" forklarer Elvira også, hvorfor hun skjulte sandheden for sin familie:

– Jeg valgte at holde det midlertidige (ægteskab, red.) skjult, fordi jeg tænkte , at min mor 100 procent ikke ville kunne li' det. Jeg orkede ikke at høre på hendes bekymringer, det var jo bare midlertidigt.

– Jeg vil rigtig gerne kune dele alting med min familie, og jeg ved, de vil mig det allerbedste, men nogle gange, så er den respons, jeg kan få, den er enormt barsk og enormt hård og konfronterende. Det gør nogle gange, at man ikke har lyst til at dele alt, for man ved, at der kommer en overreaktion. Denne gang har det så virkelig givet bagslag, erkender hun.

Du kan se "Diamantfamilien – fanget i Dubai" på TV 2 Play.

Sponsoreret indhold