Reality23. november 2021

Pitzner-familien haster til Dubai: Vil forhindre Elviras bryllup

- Der er opstået en emergency i familien. Sådan lyder ordene Katerina Pitzner, der er overbevist om, at den mellemste Pitzner-datter, Elvira, pønser på at gifte sig
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er, som om det aldrig er kedeligt, når ”Diamantfamilien” ruller over skærmen.

Og det gør sig i den grad også gældende i det nyeste afsnit af realityhittet, hvor mor Pitzner planlægger en emergency-tur til Dubai for at redde sin mellemste datter.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20201213_mr_elvira_pitzner_09_0.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Elvira Pitzner bor til dagligt i ørkenstaten Dubai sammen med kæresten Milad. Foto: Mikael Rieck

- Jeg er ved at pakke kuffert, fordi der er opstået en emergency i familien. Thalia og jeg vi skal på ”operation rescue Elvira”, forklarer Katerina Pitzner.

Og det er da også tydeligt, at diamantdronningen mildest talt er en smule nervøs for, hvad hendes influencer-datter mon laver i Dubai. I hvert fald, hvis det har med ægteskab at gøre.

- Og det er faktisk ret alvorligt. Fordi vi har mistanke om, at hun har en eller anden idé om, at hun skal gifte sig, i Dubai, med sin kæreste, hun har kendt i fire måneder, forklarer mor Pitzner videre.

Den garvede forretningskvinde understreger, at hendes modstand på ægteskabet ikke handler om religion – men i stedet ”de regler, som følger med”.

Det er næppe gået garvede realityfans’ næser forbi, at Elvira Pitzner er flyttet til ørkenstaten Dubai, hvor indbyggerne således lever under sharialovgivning.

Og det er således netop de regler, der følger med lovgivningen, som har fået Katerina og Thalia Pitzner til at dukke op på uventet besøg hos Elvira og kæresten Milad.

Se klippet øverst i artiklen, hvor Katerina sætter ord på, hvad Elvira har gjort for at sætte gang i mistanken om et bryllup.

Du kan se det nyeste afsnit af "Diamantfamilien" på TV 2 Play allerede nu.

Sponsoreret indhold