Reality8. juli 2022

Efter uvenskab: Regitze Bach afslører aftale med Emilia Bengtsson

De kom ret dårligt overens i "Ex on the beach", og nu afslører Regitze Bach, at hun og svenske Emilia Bengtsson siden har lavet en særlig aftale med hinanden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 Video: Kaspar Wenstrup

Regitze Bach har før fortalt, at hun i "Ex on the beach"-villaen gik meget op i at lave underholdende og godt tv, så produktionen holdt hende inde i programmet. Det der med at holde sig venner med de andre blev ikke prioriteret, for det var ikke præmissen for at blive i villaen.

I nyeste afsnit af SE og HØRs program "Sladderministeriet" fortæller hun mere om, hvordan hendes relation til svenske Emilia har udviklet sig, siden de kom hjem fra optagelserne.

Her afslører hun blandt andet, at selv om de to næppe bliver perlevenner, så har de nu indgået en speciel aftale med hinanden.

– Vi er faktisk ikke uvenner i dag. Vi har bare valgt at lægge det bag os og så bare blive enige om, at vi lader være med at snakke grimt om hinanden til pressen. Det får vi ikke noget godt ud af, nogen af os.

Artiklen fortsætter under billedet …

Regitze Bach og Emilia Kristina Bengtsson gik hinanden på nerverne i "Ex on the beach".
Regitze Bach og Emilia Kristina Bengtsson gik hinanden på nerverne i "Ex on the beach".
 Foto: Kaspar Wenstrup

– Jeg har ikke lyst til at snakke grimt om nogen. Medmindre det er på tv.

Regitze Bach fortæller også, at der er meget, der ændrer sig efter programmet stopper.

– Jeg har ikke nogen, jeg er uvenner med, jeg er på talefod med alle stort set. Der er selvfølgelig nogen, jeg snakker mere med end andre. Men jeg ved, der er mange, som ikke snakker sammen – som er RIGTIG uvenner.

Se Regitze Bach fortælle om sit forhold til Emilia i videoen øverst i artiklen.

Du kan se hele episode 4 af "Sladderministeriet" med Regitze Bach og Nora Tveden Thomsen som gæster på SE og HØRs YouTube-kanal.

Sponsoreret indhold