Reality3. maj 2022

Savet over af Emilia Bengtsson: Nu svarer Regitze Bach på kritikken

Svenske Emilia Bengtsson lægger ikke fingre imellem på sin story, hvor flere “Ex on the beach”-kolleger får med riven. Nu forsvarer Regitze Bach sig selv
https://imgix.seoghoer.dk/regitze_og_emilia.jpg
 Foto: Gregers Overvad

– Først og fremmest, så fryder jeg mig bestemt ikke over, at der er nogen, der bliver kede af det eller bliver udnyttet.

Sådan starter Regitze Bach sit svar på den lange kritik, som “Ex on the beach”-kollegaen Emilia Kristina Bengtsson kom med mandag aften.

Her siger den svenske realitybabe blandt andet, at Regitze Bach prøver at tage Marco Harry fra Emilia for at irritere hende, og at hun bare gør alt det, han siger, for at få opmærksomhed.

Men det er løgn, siger Regitze Bach til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/ex-on-the-beach-7-a_62702c8f7a94f.jpg
 Foto: Discovery Networks Danmark

Regitze Bach er 21 og kommer fra Aarhus. Hun læser erhvervsøkonomi på universitetet og er eks til Casper Balo. Foto: Discovery Networks Danmark

– Jeg spørger hende jo også, da hun står og græder på badeværelset, hvordan hun har det, selv om jeg egentlig har været med til, at situationen er endt som den er, siger Regitze Bach om seneste afsnits store drama, hvor Marco først lover Emilia, at han helst vil sove med hende, og kort efter siger, at han gerne ville have været med Lærke i suiten.

– Nogle dage før kom hverken Sarah eller Emilia og spurgte til mig, de var sgu bare glade for, at det var deres tur til at have drengenes opmærksomhed. Så de fik jo egentlig bare tilbage af samme skuffe.

I det hele taget synes Regitze Bach ikke, at kritikken mod hende er fair.

– Det er, som om det ikke er gået op for Emilia, at det er et spil. Så vil nogen måske sige, det ikke er et spil, det handler om at hygge sig, have det sjovt, finde kærligheden – eller hvad fanden man nu laver dernede. Men det ER et spil. Ikke imellem os på den måde, men det handler om at være relevant, og det handler om at fylde og skabe noget drama. Noget, der er sjovt for seerne at se, siger Regitze Bach.

Her hentyder hun til realityprogrammets “vært”, tabletten, der plinger, hver gang noget skal ske – og også bestemmer, hvem der uden varsel og begrundelse skal forlade villaen.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/ex-on-the-beach-7-a_62702cbc06580.jpg
 Foto: Discovery Networks Danmark

Lærke bliver hurtigt gode veninder med Regitze Bach, da hun ankommer til villaen. Foto: Discovery Networks Danmark

– Så der er nogle situationer, man blander sig i. Der er måske noget, man gør, som man ikke ville have gjort herhjemme, for ikke at ryge ud, forklarer realitydeltageren videre.

Hun har heller ikke meget tilovers for Emilia Bengtssons anklage om, at Regitze så det som en konkurrence at vinde Marco.

– Det er plat, at hun siger, at jeg kæmper om Marcos opmærksomhed, og hun får den. Det kan hun stikke langt op i måsen. I løbet af dagen laver hun ikke andet end at følge rundt efter ham og nusse ham, så den tror jeg, vi er lige gode om.

Til slut har Regitze Bach en helt overordnet konklusion på, hvorfor hun og Emilia har en del udfordringer med hinanden.

– Jeg var der bestemt ikke for at få veninder, og det sagde jeg også fra start af: Jeg er der ikke for pigernes skyld, jeg er der for min egen og for at få mest muligt ud af opholdet. Og da det gik op for folk, at jeg var der for min egen skyld, så fik de lidt ondt i måsen, men jeg sagde det fra start af, så må de take it or leave it.

Sponsoreret indhold