Reality10. april 2022

Aftalt drama i "Ex on the beach": Regitze og Casper Balo snød produktionen

De to realitydeltagere brugte en løgnehistorie for at lave godt tv i "Ex on the beach". Det afslører Regitze og Casper Balo nu til SE og HØR
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er i den grad akavet stemning, da Regitze Bach sidder på stranden og ser sin eks, Casper "Balo", kommer gående ind i "Ex on the beach" i afsnit tre.

Men nu afslører de begge, at uvenskabet er aftalt spil.

For godt nok havde de to realitydeltagere haft nogle uenigheder inden programmet, men de var nået at blive løst.

Dog havde produktionen hørt om Regitze Bach og Casper "Balo"s kontrovers under castingen til den syvende sæson "Ex on the beach", og derfor aftalte de to, at de ville køre videre på den, når de begge tjekkede ind i villaen.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aftalt_drama_i_ex_on_the_beach_casper_og_regitze_snoed_produktionen.png
 Foto: Discovery Networks Danmark

Nogenlunde sådan ser det ud, da Casper "Balo" gør entré i "Ex on the beach" som Regitze Bachs eks. Foto: Discovery Networks Danmark

Uenigheden gik på, at Regitze Bach og Casper "Balo" så hinanden uforpligtende, uden hun havde fortalte ham, at hun inden da havde været sammen med Daniel "lone wolf" Rosendal.

– Jeg skal bare ikke røre noget, han har rørt ved, og det ved hun også godt, forklarer Casper "Balo" til SE og HØR.

Den episode er dog lagt bag dem.

– Vi aftalte at køre historien videre på den måde, fordi det var det, produktionen havde fået at vide. Der var intet uvenskab på det tidspunkt, vi mødes på stranden. Vi havde Facetimet 48 timer inden og aftalt, hvad vi skulle gøre, siger realitystjernen.

Regitze Bach bekræfter historien.

– Vi holdt den kørende, fordi det er godt tv.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/abc07878.jpg
 Foto: Nent Group/Janus Nielsen

Daniel Rosendal, der kalder sig "Lone Wolf", var gode venner med Casper "Balo" i "Paradise Hotel", men siden er de to blevet rygende uvenner. Foto: Nent Group/Janus Nielsen

Akavet på grund af Marco Harry

Den akavede stemning på stranden var dog reel nok. For der var én ting, Regitze Bach havde lovet hyggevennen Casper "Balo", inden hun kom ind i "Ex on the beach".

– Han havde sagt hjemmefra, at der var to, jeg ikke skulle være sammen med, og det var Marco og Daniel, fortæller aarhusianeren, der hygger med Marco Harry inde i villaen.

– Så jeg laver jo lidt samme nummer to gange.

– Da vi sidder på stranden, tænker jeg: Lige om lidt kommer Casper gående, og så bagefter kommer Daniel gående. Derfor var jeg så presset. De to og Marco kan ikke lide hinanden, så det er jo bare skidegodt gået af mig at have været sammen med alle tre. Jeg ved ikke, hvad jeg laver, det er jo ren og skær uheldigt, siger Regitze Bach, der kalder det for en træls situation.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/ex-on-the-beach-7-a_624d528fb02f4.jpg
 Foto: Discovery Networks Danmark

Marco Harry, Regitze Bach, Casper "Balo" og Emilia på stranden i tredje afsnit af "Ex on the beach" 7, der kører lige nu. Foto: Discovery Networks Danmark

Uvenskabet mellem Marco Harry og Casper "Balo" opstod ifølge sidstnævnte online.

– Han var venner med Oliver Erngart på "Paradise Hotel" og så sig sur på mig. Han tyede tit til tasterne, og så fik han retur, forklarer Casper "Balo".

– Så jeg havde sagt til Regitze, at hun måtte kneppe alle dem, hun ville, men hvis hun var sammen med Marco, så fik hun ikke mere af mig. Det var også derfor, det var så akavet på stranden, fordi jeg skulle forholde mig til Marco også, udover at bevare løgnehistorien.

Begge parter er dog enige om, at der på intet tidspunkt har været romantiske følelser involveret.

– På det tidspunkt på stranden synes jeg også, at Marco er langt mere spændende end Casper, slutter Regitze Bach.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/ex-on-the-beach-7-a_624d52883c2ba.jpg
 Foto: Discovery Networks Danmark

Marco Harry og Regitze Bach på stranden, hvor hendes eks, Casper "Balo", kommer ind i "Ex on the beach". Foto: Discovery Networks Danmark

Sponsoreret indhold