Reality 7. april 2022

Efter utroskab: Er ”Too Hot To Handle”-Emily Miller og Cam Holmes stadig sammen?

Det kom som et chok for de fleste trofaste følgere af realityparret, da det tidligere på ugen stod klart, at de to var gået fra hinanden. Men nu ser det ud til, at de alligevel har fundet ud af det sammen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 27-årige Emily Miller og 25-årige Cam Holmes gik ud som et af de allerstærkeste par, da de medvirkede i den anden sæson af Netflix-hittet ”Too Hot To Handle” sidste år.

Kort tid efter hjemkomsten fra det luksuriøse datingshow, valgte de to endda at flytte ind sammen. Alt var i sandhed fryd og gammen.

Lige indtil tidligere på ugen, da det stod klart, at Cam Holmes angiveligt skulle have været Miller utro, da hun for nylig var på ferie i Thailand.

Ifølge flere kilder tæt på det tidligere par skulle Emily havde fundet sin elskede i seng med en anden kvinde og gjort det forbi.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Siden nyheden blev breaket på flere af verdens store medier, har hverken Emily eller Cam selv delt indhold om dem selv eller hinanden på deres respektive medier. Noget, der kunne understrege, at de i sandhed er gået fra hinanden.

Men så dukkede de begge op på en live på TikTok, hvilket har fået fans til at tvivle.

Begge valgte de at dele en video på deres TikTok-profiler, hvor de reklamerer for deres live, hvilket har fået flere fans til at kommentere lykønskninger til parret for at have fundet sammen igen.

Cam selv valgte da også at like flere af de positive kommentarer om, at parret skulle have fundet hinanden igen trods utroskabet.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: TikTok

Foto: TikTok

Hverken Emily Miller eller Cam Holmes har endnu kommenteret på rygterne om, at de skulle have valgt at danne par igen.

Sponsoreret indhold