Reality5. april 2022

Chok-brud: ”Too Hot To Handle”-parret Cam Holmes og Emily Miller går fra hinanden

Parret gik ud som det stærkeste par i den anden sæson af Netflix-hittet ”Too Hot To Handle”, men nu er kærligheden brast
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 27-årige Emily Miller fandt på lykkelig vis kærligheden til den 25-årige Cam Holmes, da de begge medvirkede i den anden sæson af Netflix’ datingeksperiment ”Too Hot To Handle”.

For trods de ikke stod som vindere af sæsonen, så var de et af de eneste par, der rent faktisk holdt ved, efter hjemkomsten fra luksusresortet.

Parret har da også boet under fælles tag det seneste halve år, efter de fandt sammen i juni sidste år, mens de begge flittigt har delt ud af deres forhold på deres respektive sociale medier.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/emily_miller_og_cam_holmes.jpg
 Foto: Instagram

Kærligheden var stor mellem Emily Miller og Cam Holmes, efter deres deltagelse i den anden sæson af "Too Hot To Handle". Foto: Instagram

For nylig gik det dog grueligt galt mellem dem, da den 27-årige realitybabe drog på ferie til Thailand.

Ifølge det britiske medie Daily Mail skulle hun være kommet hjem til at finde Holmes i seng med en anden kvinde.

– Vi er enormt chokerede over Cams handlinger. Vi troede på ingen måde, at han ville være Emily utro, men deres forhold har været gennem op- og nedture, og det har været super stressende for dem at have presset fra offentligheden, lyder det fra en kilde tæt på parret.

Ifølge insideren skulle flere have kendt til hans utroskab, men følte, det var ”akavet”, da de var venner med Emily og ikke ønskede at konfrontere ham.

– Hvis du er dum nok til at være din kæreste utro, så burde du selv tage ejerskab over det og undskylde, forklarer vedkommende videre.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/toohottohandle_season2_episode9_00_07_10_22.png
 Foto: Netflix

Emily Miller og Cam Holmes under deres ophold i "Too Hot To Handle". Foto: Netflix

Hverken Cam eller Emily har endnu selv kommenteret på deres brud. Det er da heller ikke mange dage siden, den 25-årige Holmes kunne dele en sød video af Emily, hvor han overrasker hende med en ganske luksuriøs flaske Malibu.

Artiklen fortsætter under videoen

Hverken Emily eller Cam har ej heller endnu slettet billeder af hinanden på deres profiler.

Da parret mødte hinanden, var kemien mellem dem ganske tydelig – både for dem, men også gennem tv-skærmen – og de havde svært ved ikke at overholde reglerne på resortet.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/emily_og_cam.jpg
 Foto: Instagram

Foto: Instagram

Kort tid efter deres hjemkomst kunne de da også afsløre, hvordan de to havde haft sex intet mindre end syv gange om dagen den første uge.

Sponsoreret indhold