Divaer i junglen8. april 2018

Rikke Chili: Janni kan bare "slutshame" mig

Rikke Chili svarer nu igen på de beskyldninger, som Janni Ree kommer mod hende, efter de begge har været med i "Divaer i Junglen"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rikke.jpg
 Foto: TV3

Siden hjemkomsten fra Ecuadors jungle, har pigerne i årets udgave af "Divaer i Junglen" været splittet i to lejre.

Det er nemlig fløjet med skældsord mellem dem. Med Janni Ree på den ene side og Caroline Petersen og Rikke Chili på den anden.

Nu svarer Rikke Chili igen, efter at Janni Ree har kaldt hende billig.

Det gør hun i et langt blogindlæg.

- Hun skriver på sin blog, at jeg er billig. Ohh well…. Hvis hun vil “slut-shame”, så skal hun jo have lov til det. Jeg kunne aldrig finde på, at sidde og kalde hende ting – det ligger ikke til mig og jeg vil heller ikke få noget ud af det. Jeg får det ikke bedre med mig selv ved at gøre det. Jeg er single og nyder at være det og bare fordi man er single, er det jo ikke ensbedtydede med, at man går i seng med alle – det er en vanvittig påstand, synes jeg, skriver Rikke på sin blog.

I junglen var der bestemt ikke god stemning mellem Janni og Rikke, men Rikke havde faktisk håbet på, at den dårlige stemning ikke ville fortsætte herhjemme. Derfor har Rikke også selv valgt at tie stille om dramaet. Altså lige indtil nu.

- Jeg havde virkelig ikke troet, at hun kunne finde på at fortsætte “hadet” herhjemme. Janni skriver på sin blog “Jeg er ærlig talt rasende over at dramaet fra junglen forsætter efter vi er kommet hjem”. Dette er første gang, jeg udtaler mig. Hun har udtalt sig flere gange om mig og talt med nogle mennesker jeg har samarbejde med om mig – ergo er det ikke mig, der har startet noget herhjemme men hende selv, skriver Rikke Chili.

Rikke Chili var ikke den eneste, der fik med grovfilen i Janni Rees blogindlæg.

Også Caroline Petersen fik sig en tur.

Det skete, efter at Caroline Petersen tidligere på ugen sagde, at Janni havde været en kælling, og at hun opførte sig som en på 15.

- Som de fleste seere allerede har opdaget i første afsnit af “Diva’er i junglen” er Caroline billig – hun render rundt med brysterne hængende ud af kjolen, uhygiejnisk, og ubegavet at høre på. Det har hun naturligvis ret til, men det bliver altså belastende, når man tvinges til at bo sammen med hende i en primitiv lejr i en jungle, skrev Janni på bloggen.

Du kan høre, hvad Caroline Petersen ellers havde at sige om Janni, i videoen herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Udover Janni Ree, Caroline Petersen og Rikke Chili, så er Maja Bebe, Fie Laursen og Sasha Klæstrup også en del af årets udgave af "Divaer i Junglen".

Og mens at både Janni Ree, Rikke Chili og Caroline Petersen lover, at der kommer mere drama i sæsonen, så har der allerede været en del drama i det første afsnit, der blev vist i mandags.

Hele første afsnit af "Divaer i Junglen" handlede nemlig om den bitchfight, som Fie Laursen og Caroline Petersen efterhånden har haft med hinanden i flere år.

Sponsoreret indhold