Caroline: Janni har været en kælling

Foto: TV3

Siden hjemkomsten fra Ecuadors jungle, har der ikke været mange pæne ord fra Janni Ree om de andre deltagere i "Divaer i Junglen".

Hun har blandt andet fortalt, at flere af de andre deltagere var både tarvelige og billige. 

Men hun har heller ikke været en engel selv, fortæller Caroline Petersen, der aldrig forventer, at hun skal være slyngveninder med Janni.

- Hun har svinet mig og Rikke rigtigt meget til, efter vi kom hjem. Og jeg synes egentlig, at det er unfair. Der kommer til at ske noget inde i programmet, som hun er flov over, fortæller Caroline. 

Faktisk har Janni slet ikke været særligt sød ved Caroline og Rikke Chili.

- Janni har jo været en kælling over for mig og Rikke dernede, fortæller Caroline, der mener, at Janni følte, at hun ikke fik nok plads i spotlightet. 

Herhjemme får de nok heller aldrig et godt forhold op at stå. 

- Jeg er ked af, at det skal ende herhen, hvor det er endt hen, for jeg havde egentlig ikke noget imod Janni inden det her program. Men jeg har set en side af hende, som jeg virkelig ikke troede. Altså kvinden er 47 og opfører sig som en på 15, fortæller Caroline. 

Se hele interviewet med Caroline herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Udover Janni Ree, Caroline Petersen og Rikke Chili, så er Maja Bebe, Fie Laursen og Sasha Klæstrup også en del af årets udgave af "Divaer i Junglen". 

Janni er da heller ikke den eneste i programmet, som Caroline har været oppe at skændes med.

Hele første afsnit af "Divaer i Junglen" handlede nemlig om den bitchfight, som Fie Laursen og Caroline Petersen efterhånden har haft med hinanden i flere år

Du kan se flere billeder af Caroline i videoen herunder

Caroline Petersen, Paradise Hotel 2016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close