Divaer i junglen30. april 2018

Maja Bebe sendte Fie Laursen hjem: Det er diva-opførsel

I aftenens afsnit af "Divaer i junglen" blev Fie Laursen sendt hjem af Maja Bebe, og årsagen så man ikke på TV, forklarer Maja Bebe til SE og HØR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ankomst_2.jpg
 Foto: TV3

I aftenens afsnit af "Divaer i junglen" på TV3 blev det Fie Laursens tur til at sige farvel til den ecuadorianske jungle.

I mandagens afsnit skulle pigerne i programmet i fællesskab vælge, hvem der skulle forlade junglen, og her ender Maja Bebe med at være tungen på vægtskålen, og Fie Laursen må pakke sin taske og rejse hjem.

Se den dramatiske afstemning i klippet - artiklen fortsætter under videoen:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Maja Bebe fortæller til SE og HØR, at det var Fie Laursens brok, der ikke blev vist på skærmen, der gjorde, at hun stemte sin blå holdkammerat hjem.

- Det er egentlig af nogle grunde, man ikke rigtig ser på TV. Fie har det med at brokke sig utroligt meget bagom kameraet, siger Maja Bebe til SE og HØR om Fie Laursen exit i "Divaer i junglen".

- Når vi skal op til vores lejr, så skal vi op ad den her store bakke, som vi skal op ad i første afsnit, og den er ret lang, og den er ret stejl. Det nægtede hun simpelthen at gøre, så hun valgte at sige til produktionen, hvis hun ikke fik lov til at blive kørt, så gad hun ikke være med længere, forklarer Maja Bebe.

Den tidligere "Paradise Hotel"-deltager mener i den grad, at Fie Laursens opførsel lever op til navnet "Divaer i junglen" - men ikke på den gode måde.

- Jeg synes, det er en diva-opførsel det der med, at hun ved, at hun er god på TV, så hun kan trække det der kort, konkluderer Maja Bebe.

SE og HØR ville gerne forelægge Maja Bebes udtalelser for Fie Laursen, men hun har ikke haft tid til at vende tilbage på vores henvendelser.

sin blog skriver hun dog et længere indlæg om sit exit i "Divaer i junglen".

- Natten inden jeg røg ud, besvimede jeg og røg på hospitalet med drop i armen. Jeg havde det dårligt, da jeg forlod hospitalet, og det var ikke fysisk, men psykisk. Jeg var ramt af stor hjemve og havde ikke den der "fighter"-gnist i min krop længere. Jeg havde ikke nogle venner, Sasha var rejst hjem, samme var Janni, og jeg var uvenner med Maja, lyder forklaringen på Fie Laursens blog.

Du kan se "Divaer i junglen" hver mandag på TV3 kl. 20.

null

Sponsoreret indhold