Mariyah Samia skal numseopereres

Mariyah Samia dukkede op til Zulu Comedy Galla uden trusser.

Video: Kaspar Wenstrup

"Paradise"-Caroline er ikke den eneste realitystjerne, der har drømme om en flottere numse.

Også "Besat af Bad Boys"-stjernen Mariyah Samia skal en tur under kniven i nærmeste fremtid. 

I modsætning til Caroline skal hun dog ikke have lavet et brazilian butt lift. Mariyah skal i stedet have indopereret implantater i bagdelen, det fortæller hun til SE og HØR.

- Jeg har jo gået og taget på i et helt år for at få lavet en brazilian butt lift (BBL, red.). Jeg tog 10 kilo på, men de sagde, at jeg manglede seks kilo mere. Så nu har skudt en hvid pil efter at få lavet en BBL, og i stedet skal jeg have implantater i numsen, fortæller Mariyah til SE og HØR. 

Mariyah Samia vil have lavet numsen. (Foto: Covermodel.dk)

- Det var meningen, at jeg skulle have været afsted i februar. Det er jo min operationsmåned, inden stripsæsonen starter igen. Det passer meget godt, hvis man lige skal et smut ned og opereres. Normalt bliver jeg opereret i januar og februar, så jeg er klar igen til marts, fortæller Mariyah. 

Brystbomben og realitystjernen slår dog fast, at det ikke er, fordi hun skal have lavet en større numse. 

- Det er ikke, fordi jeg skal have en større numse. Det er fordi jeg gerne vil have formen på den lavet. Det er lidt ligesom, hvis man skal have lave lidt mere volumen på sine bryster, så vil jeg gerne have lidt mere volumen i min numse, siger Mariyah og fortsætter:  

- Mine bryster ser jo ud, som de gør. Det er to spærreballoner, og det er ikke sådan en røv jeg gerne vil have. 

Mariyah er efterhånden vant til at komme under kniven, og når hun på et tidspunkt skal have lavet numsen, bliver det hendes fjerde operation.

- Jeg har fået lavet mine bryster første gang for tre eller fire år siden. Så fik jeg lavet dem igen, da jeg var ude at rejse sidst, hvor jeg også fik lavet min næse. Så tre operationer i alt. Resten er jo bare filler, botox og sugekopper, siger Mariyah med et grin. 

Selvom hun godt kan lide at få lavet om på sig selv, er der også ting, der ikke nødvendigvis skal gøres mere ved. 

Brysterne får fx ikke en tur mere lige foreløbigt. 

- De er store nok. Jeg havde overvejet lidt at få dem skiftet ud med anatomiske implantater. Men hvis jeg gør det, så er jeg bange for at mere vil have mere, siger hun fornuftigt og fortsætter:

- Jeg skal ikke have dem større. Det er ikke noget jeg har planlagt lige nu. 

Mariyah kan ses på TV3 klokken 21.00 i "Besat af Bad Boys". 

Se flere billeder af den storbarmede blondine i galleriet herunder

Besat af Bad Boys-Mariyah på Smukfest

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close