Reality15. september 2021

Ditte Julie Jensen taler ud om dramatisk brud: Bærer rundt på knust hjerte

Kage- og realitystjernen Ditte Julie Jensen åbner i en podcast nu helt op om både sit og børnenes knuste hjerter efter det meget offentlige brud med eksmanden Marck Topgaard.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200401_wen_-_ditte_julie_jensen_3-1.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Efter 12 år, to års ægteskab og to børn blev Ditte Julie Jensen skilt ved et meget offentligt og dramatisk brud i 2019.

De fleste lærte om bruddet gennem Instagram, hvor Ditte Julie Jensens eksmand, Marck Topgaard, lagde en video op, der viser ham smide sin vielsesring i skraldespanden.

Det har været anderledes så som så med detaljer fra kagedronningen.

I "Til middag hos", der blev optaget to uger efter bruddet, fortæller Ditte Julie Jensen til gæsterne Mille Funk, Amalie Szigethy og Jan Linnebjerg, at hun ville ønske, det ikke var sket så offentligt.

- Jeg ville så gerne have haft, at det var foregået i stilhed. Men jeg kan ikke styre, hvad andre gør, siger hun i programmet.

Siden har hun dog skiftet mening.

I det seneste afsnit af Radio Loud-podcasten "112 for knuste hjerter" åbner hun helt op om kærestesorgerne og taler i en time om sine hjertekvaler, som det er præmissen for det intime program.

- Når man har fået knust sit hjerte, så er det, fordi man har givet sig selv lov til at elske. Det er kun åbne hjerter, der kan blive knust, og det er også en smuk ting, siger Ditte Julie Jensen blandt andet i programmet.

Når det kommer til fortællingen om skilsmissen fra Marck Topgaard, deler bagestjernen meget ærligt ud af sine følelser - og for første gang i detaljer om tiden både op til og efter det meget offentlige brud.

- Jeg bærer ikke kun på mit eget knuste hjerte. Jeg bærer også på mine børns knuste hjerter, og det knuser en mors hjerte, fortæller Ditte Julie Jensen, som har besluttet ikke at tale grimt om sin eksmand, fordi han er børnenes far.

Noget, der har vist sig at være lidt af en udfordring - især når hun skærer tænder af vrede om natten.

- Jeg har bidt tungen af mig selv så mange gange, og jeg gør det gerne resten af mit liv for mine børns skyld, siger hun.

- Selvom at jeg ikke længere er sammen med mine børns far, så er mine børn det jo hver anden uge, og han er jo vanvittig aktuel for dem. Han er jo deres far og deres lys, og det skal jeg jo rumme. Jeg skal være positiv omkring det altid, også selvom jeg sidder med en anden holdning.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/tn5_djj_bryllup_dan_mariegaard.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Ditte Julie Jensen og Marck Topgaard på deres bryllupsdag. De to mødtes på festfotositet DKBN i 2007 og blev skilt i 2019. Foto: Dan Mariegaard

Børnene fylder helt naturligt meget i Ditte Julie Jensens fortælling.

- Jeg var blevet en udgave af mig selv, jeg ikke brød mig om. Jeg var blevet den mor, der råbte ad mine børn. Det var ikke, fordi jeg var sur på mine børn, men jeg bar på så meget frustration over mit parforhold, at når mine børn gjorde noget, de ikke skulle, så var det dem, der fik hele læsset.

Kagedronningen, der udover "Den store bagedyst" har deltaget i programmer som "Til middag hos" og "Over Atlanten" fortæller også, at hun egentlig ikke var ked af at skulle skilles, for det var noget, hun rigtig gerne ville.

- Men jeg har været enormt ked af, at jeg har ødelagt mine børns illusion om en familie, og jeg har haft enormt svært ved at tackle mine børns ked-af-det-hed i starten, fordi jeg også havde sådan en frigørelsesperiode, siger hun.

I podcasten fortæller Ditte Julie Jensen også om at feste og arbejde sig ud af sorgen og forelske sig for hurtigt efter bruddet og ende med at få nye kærestesorger oven i de gamle.

Hør Ditte Julie Jensen fortælle i "112 for knuste hjerter" her.

null

Sponsoreret indhold