Reality27. maj 2021

Ditte Julie Jensen bidt af tv: Nyt program igen igen

Først var det "Den store bagedyst", så "Over atlanten" - og nu har Ditte Julie Jensen sagt ja til endnu et tv-program
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det hele begyndte med kagebagning i DR's hitshow "Den store bagedyst" - og nu er Ditte Julie Jensen endt med at blive en serie-deltager i diverse realityprogrammer.

Bagestjernen deltog for nylig i den netop afsluttede anden sæson af Discovery+-serien "Over atlanten", hvor hun blandt andet havde et sammenstød med tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, og nu har Ditte Julie Jensen sagt ja til endnu et tv-program.

Det afslører amagerkaneren på Instagram.

- I dag har jeg sagt ja til endnu en spændende tv-opgave, som jeg glæder mig ustyrligt meget til, skriver Ditte Julie Jensen ledsaget af et foto, hvor hun i vaskeægte eventyrerstil spejder udover vandet iført rygsæk og et stort, blændende smil.

Artiklen fortsætter efter billedet.

SE og HØR har været i kontakt med Ditte Julie Jensen, der desværre endnu ikke må afsløre, hvad hendes nye tv-eventyr går ud på.

Hun fortæller dog, at optagelserne begynder meget snart.

Tv-kokken hinter også om, at programmet handler om at rejse, da hun fortæller, at hun elsker at se verden, som hun for eksempel gjorde i "Over atlanten", og at hun har besluttet, at hun vil samle på store og små eventyr.

Udover at være realitydeltager er Ditte Julie Jensen også iværksætter og står blandt andet bag virksomheden By Ditte Julie, som er en bage- og stelserie designet efter dessertkokkens smag.

Kendissen har også en bageklub og har skrevet en række kogebøger med fokus på kager, desserter og bagværk.

Sponsoreret indhold