- Det er simpelthen for ulækkert

Halvdelen af pizzaerne på Oles menukort skal væk.

Halvdelen af pizzaerne på Oles menukort skal væk.

Foto: Lars E. Andreasen/TV3)

- De bruger kraftedeme ikke salt og peber - klaphatte!

Thomas Castberg er på ingen måde imponeret, da han besøger Restaurant Strandlyst i Vig i Vestsjælland i aftenens udgave af "Med kniven for struben".

Maden smager overhovedet ikke af noget, da Thomas Castberg første gang prøvespiser på restauranten, og det er endda ikke det værste.

Hummersuppen er på ingen måde hjemmelavet.

- Det smager, som om de har taget en pulversuppe, og så har de pisket den med smør, så den bliver endnu federe. Det her er ikke nogen udpræget fornøjelse at spise, det er fandeme vildt, mand.

Restaurant Strandlysts menukort er alt for stort, og restauratøren Ole, der er tidligere mekaniker, mangler overblikket.

Kunder får lov at vente i op til to timer på deres mad, og når den så endelig kommer, så bliver både forret og hovedret stillet på bordet på samme tid.

- Det kan ikke være rigtigt, det er ikke godt nok, siger en kunde om betjeningen og den lange ventetid.

Og i køkkenet bliver der i den grad sjusket og svinet med maden.

- De propper ost, fiskefilet og pommes frites i den samme frituregryde - det er simpelthen for ulækkert. Det sejler i køkkenet, de kan slet ikke klare det tryk, siger Thomas Castberg.

Til sidst lader Castberg kokken Marius smage en del af de retter, de serverer for gæsterne retterne fra køkkenet, og Marius ender blandt andet med at dumpe over halvdelen af pizzaerne fra kortet, fordi de ikke smager godt.

Se klip nedenfor og se i aften på TV3 klokken 21.00, om det lykkes ham at få vendt skuden.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close