Reality 7. august 2021

Derfor dukkede Mark Cuevas ikke op til ”Love is Blind”-reunion

Både seerne og deltagerne manglede den 27-årige nybagte far i de længe ventede reunion-afsnit af Netflix-hittet ”Love is Blind”
Foto: Netflix

Trods den 27-årige Mark Cuevas, der fandt sin vej til berømmelse med sin deltagelse i datingeksperimentet ”Love is Blind” på Netflix, har fundet kærligheden og for nylig blev far for første gang.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ja, så ønskede han altså ikke at gense de andre tidligere deltagere, eller åbne op omkring sit nuværende liv som førstegangsfar.

Noget som flere af de tidligere deltagere i de nye programmer af serien ”After the Altar” undrer sig over.

Især flere af de kvindelige deltagere lægger ikke skjul på, at det kunne have været rart, hvis de kunne have vendt et par ting med ham.

Særligt både hans eksforlovede Jessica Batten og Lauren Chamblin, der i programmet begge anklager ham for at have været dem utro.

For Battens vedkommende, der jo var forlovet med Cuevas i programmet, men aldrig blev gift med ham, lyder det, at det var i løbet af deres tid som forlovede, at han duskede udenom. Altså mens ”Love is Blind” blev optaget.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Netflix

Mark Cuevas og Jessica Batten under "Love is Blind". Foto: Netflix

Hun har siden dog understreget, at hun ikke er sur eller vred på ham over hændelsen.

- Vi havde en aftale, da vi optog programmet. Vi vidste godt begge to, at det ikke ville gå mellem os, så den dag havde hverken han eller jeg i i tankerne at sige ja. Så det ligesom skete, og han begyndte at græde og gå til sin mor, det kom virkelig som en overraskelse for mig, fortæller hun til E Online.

Batten er i dag selv kommet videre og nyder livet med sin kæreste.

Fra Laurens side lyder det, at hun og Cuevas fandt gnisten efter optagelserne sluttede, og at de var ganske eksklusive, men ikke kærester.

Disse påstande fik hurtigt hovedpersonen selv til at ty til sine sociale medier, for at forsvare sit valg om ikke at dukke op.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Netflix

Foto: Netflix

- Vi valgte ikke at deltage i reunionen grundet mange forskellige ting, starter han og fortsætter:

- Lige nu er vores fokus på at være de bedste forældre vi kan for vores søn. Jeg står fortsat ved de ting, jeg tidligere har sagt, og jeg er videre med mit liv efter LIB, skrev han kort tid efter, programmet havde premiere på sine sociale medier ifølge E Online.

Programmet blev optaget i efteråret 2020, mens Aubrey fortsat var gravid med hende og realitystjernens barn.

Artiklen fortsætter under opslaget

Det var tilbage i november, Cuevas kunne afsløre, han havde stillet det store spørgsmål til kæresten – kun en måned efter, de to kunne annoncere, de ventede deres første barn.

Sønnen, Ace Anthony Cuevas kom til verden i april måned.

Sponsoreret indhold