Reality6. juli 2020

"Love is Blind"-stjerne Jessica Batten jubler: Jeg har fået en kæreste

Sød musik er opstået mellem Netflix-stjernen Jessica Batten, 34, og en californisk læge
Jessica Batten og Mark Cuevas
Jessica Batten og Mark Cuevas var forlovet i løbet af den første sæson af "Love Is Blind".
 Foto: Netflix

Den blonde realitydeltager Jessica Batten behøver ikke længere bekymre sig om aldersgrøften mellem hende og partneren, som det ellers i dén grad var tilfældet under forlovelsen med Mark i "Love is Blind".

Nu er der en ny mand i hendes liv, afslører hun på Instagram.

Hendes nye flamme er Benjamin McGrath, der er fod - og ankelkirurg i Californien og desuden far til to.

Det var ikke Netflix-showet, der skulle sikre Jessica den helt store kærlighed, for efter forlovelsen med sin "blinde" date Mark Cuevas, endte det til slut med et "I don't" for dem begge ved finaleceremonien.

"Frihed er ikke gratis. Jeg er taknemmelig for at kunne følge mit hjerte og vælge min egen glæde. Jeg håber, I har mulighed for det samme. Til jer, der spørger, så er dette grunden til, jeg ville gøre det hele om igen, skriver den smaskforelskede Batten.

Selvom det først er nu, i forbindelse med 4th of July-fejringen, vi ser noget til Jessicas nye kæreste, afslører hun, at de har datet et stykke tid.

"Vi har set hinanden i 4 måneder nu, og de er bare fløjet afsted," skriver hun som svar på spørgsmålet i kommentarerne.

En anden fan laver sjov med Jessicas tydelige besættelse af aldersforskel, og spørger om han så er 24 eller 34 denne gang.

"34, da vi optog programmerne, så det passer jo," lyder svaret.

Mark Cuevas og Jessica Batten blev forelskede i Netflix-programmernes spkaldte "love pods" uden at kunne se hinanden, men som parret lærte hinanden bedre og bedre at kende, gik de ti års forskel Jessica på.

"Det viser sig, at han var præcis det, jeg ledte efter," siger Jessica om sin nye fyr.

Batten afslører desuden, at den flotte doktor McGrath ikke alene har set hende i "Love is Blind" - ligesom store dele af verden - men også har set meget mere af programmerne end hende selv.

34-årige Jessica, som er opvokset i delstaten Illinois, sidder til daglig i en høj stilling som regional manager i hjembyen Atlanta - og så var hun ubestridt den mest populære og omdiskuterede deltager i "Love is Blind".

Sponsoreret indhold