Reality 28. maj 2019

Deler vovet billede: Elvira Pitzner HELT nøgen med kæresten

Tingene er i den grad tilbage på absolut HOT for Elvira Pitzner og kæresten Marc Skovsbøg
Foto: Mikael Rieck

Tilbage i midten af marts kunne SE og HØR fortælle, at Elvira Pitzner, kendt fra "Diamantfamilien", havde brudt med sin kæreste Marc Skovsbøg. 

Dengang fortale Elvira fra luksuriøse omgivelser på Bali, at de to altså var gået fra hinanden som følge af uoverenstemmelser i forholdet. 

- Jeg tror, Marc og jeg har nogle meget forskellige værdier omkring, hvordan man er i et parforhold, lød forklaringen dengang. 

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Thomas Laursen

Foto: Thomas Laursen

Der gik dog ikke længe, før Marc og den 11 år ældre Marc fandt sammen igen. Blot omkring en måned senere, lod det til, at de to turtelduer havde fået redt tingene ud - og at de altså igen kaldte sig kærester.

Det skete på Instagram, hvor Elvira lagde et billede ud, hvor hun kysser Marc - og siden den dag, har de to, igen, været uadskillelige. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og tingene peger i retning af, at det ikke blot er udenfor, det bliver varmere - det lader også til, at det er sket imellem Elivira og Marc.

Faktisk er tingene så hot imellem de to, at den blonde babe senest har delt et nøgenbillede, hvor hun sidder overskrævs på Marc. 

Vis dette opslag på Instagram

Baby, they don’t know about us..

Et opslag delt af E L V R A (@elvirapitznerofficial) den

Tilbage i december fortalte Elvira, at hun gerne ville have børn med Marc

Dengang fortalte den populære influencer, at hun gik med tanker om en enkelt arving. Marc fortalte i den forbindelse, at han maksimalt vil have to børn. 

Det er ikke til at vide, om parret taler om børn. Én ting er dog sikkert, og det er, at parret for alvor har fundet melodien igen. 

Sponsoreret indhold