Kendte 12. marts 2019

Chok! Elvira Pitzner og Marc Skovsbøg er gået fra hinanden

Elvira Pitzner fra Zulu-programmet "Diamantfamilien" er ikke længere sammen med den veltrænede Marc Skovsbøg. Det bekræfter hun over for SE og HØR
Foto: Thomas Laursen

Alt plejer at være glamourøst og lækkert i Elvira Pitzners liv, hvis man skal tro hendes velbesøgte Instagram-profil.

Elvira er lige nu på ferie på den eksotiske ø Bali, men det er uden den veltrænede Marc Skovsbøg, som hun har dannet par med siden maj sidste år. Og hans fravær er der selvfølgelig en grund til.

De to er nemlig ikke kærester længere. Det bekræfter Elvira Pitzner over for SE og HØR på en noget ustabil telefonforbindelse til Bali.

- Det er rigtigt. Jeg kan bekræfte, at jeg ikke er sammen med Marc mere, siger den 21-årige blondine til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Thomas Laursen

Marc er 11 år ældre end Elvira (Foto: Thomas Laursen)

Bruddet kommer nok som et chok for rigtig mange. Både Elvira og Marc har flittigt delt billeder af hinanden, hvor de så ud til at være lykkelige sammen.

Det er dog over en måned siden, at Elvira har delt et billede af Marc, og under den flotte overflade har alt ikke været fryd og gammen, lader det til.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg tror, Marc og jeg har nogle meget forskellige værdier omkring, hvordan man er i et parforhold, lyder en del af forklaringen fra den smukke Instagram-stjerne.

Der er 11 år i mellem Elvira og Marc, men det er ikke den forholdsvis store aldersforskel, der har gjort, at de ikke længere er kærester.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Mikael Rieck

Elvira Pitzner og Marc Skovsbøg nåede at være kærester i knap ti måneder (Foto: Mikael Rieck)

- Jeg mener ikke, at man har hemmeligheder over for hinanden, når man er sammen med en. Og jeg forventer, at man prioriterer hinanden, er loyal, og at man kan regne med sin kæreste, forklarer den 21-årige Pitzner over for SE og HØR.

Om Marc Skovsbøg har været Elvira utro, vil den unge TV-kendis dog ikke ud med.

- Jeg har ikke så meget mere at sige. Jeg har ikke lyst til at udstille ham, siger Elvira Pitzner fra det solbeskinnede Bali.

21-årige Elvira Pitzner er lige nu på ferie med sin veninde Emma, så hun kan få tankerne væk fra det utvivlsomt hårde brud.

SE og HØR har prøvet at kontakte Marc Skovsbøg, men det har ikke været muligt at få en kommentar fra ham.

Tilbage i december fortalte Elvira om sine børneplaner med Marc:

Sponsoreret indhold