Natascha Linea afslører faren til tredje barn: Viste sig han havde en anden kæreste

Natascha Linea Kaup kom på banen i sæson 17 i \

Natascha Linea Kaup kom på banen i sæson 17 i "De unge mødre". Lige for tiden venter hun barn nummer 3.

Foto: Aller Media

Natascha Linea, der er gravid med barn nummer tre, har hele tiden sagt, at hun bestemt ikke kommer til at være alenemor for sit tredje barn, ligesom hun er det med de tor første børn hun har.

Men det viser sig nu ikke at holde stik.

Faren til Natascha Lineas tredje barn har nemlig vist sig at have en anden kæreste, og hende har han ikke tænkt sig at forlade, så nu står "De unge mødre"-deltageren højgravid og uden far til sit kommende barn.

Det afslører hun på sin blog

Kigger hun tilbage på forholdet med fyren til sit kommende barn, kan hun dog godt se nu, at det virkede mærkeligt, da han ikke ville have, at nogen skulle vide, at det var ham, der var faren til hendes barn.

– Jeg var pissenaiv, men jeg tænkte, at manden bare gerne ville holde nogle ting privat og ikke ønskede, at alle folk skulle vide sådanne ting. Jeg tænkte ikke yderligere over det, skriver Natascha Linea på bloggen

Når hun tænker tilbage, kan hun dog godt se, at der havde været nogle faresignaler, hun burde have reageret på. 

- Når jeg ser tilbage, har der været så mange tegn på, at noget var galt, men jeg har virkelig ikke lagt mærke til det i situationen, for han havde altid en god forklaring på hvorfor og hvordan, og man stoler jo på sin kæreste, og den man man lidt hemmeligt har været forelsket i siden 2014, skriver hun.

I det lange blogindlæg fortæller Natascha Linea også, hvem faren til hendes kommende barn er.

Og for fans af "De unge mødre", så er han ikke helt fremmet. 

Det er nemlig David Bertelsen, der tidligere har været en del af "De unge mødre", hvor han dannede par med pigen Bente. 

Det har tidligere været fremme, at det skulle være David, som Natascha Linea havde noget kørende med, men det har hun gang på gang afvist. Nu forklarer hun, hvorfor hun holdt det hemmeligt.

– Jeg ved godt, at jeg igennem mange, mange måneder har sagt, at det ikke var David, og det er ikke, fordi jeg ville have løjet over for jer. Hvis I vidste, hvor mange gange jeg har haft lyst til at skrige det ud til hele Danmark. Jeg valgte den gode løsning, troede jeg, og jeg respekterede hans ønske om ikke at fortælle det til folk, skriver hun.

Det er først for nylig, at hun har fundet ud af, at hendes fyr havde en anden kæreste. 

– Når han er hos mig, leger han far, mor og børn her, men så har han bare lige glemt at fortælle, at han har kæreste og to børn i København. Han havde ingen planer om at flytte ind, og de skal alle sammen ud og rejse til april. Det gjorde da skide ondt at få den bombe smidt i hovedet, for pludselig er alle mine planer smidt på jorden og splittet ad i atomer. Alle mine drømme om fremtiden og alle mine håb, skriver Natascha Linea. 

Natascha Linea bliver mor for tredje gang til januar.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close