De unge mødre26. september 2018

Troede hun ventede tvillinger: Nu har Natascha Linea fået svar

I går kunne man i ”De Unge Mødre” se, at gravide Natacha Linea måske ventede tvillinger. Nu afslører hun dog, at der kun er en lille dreng i hendes mave
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dum-scanning.jpg
 Foto: Kanal 4

Tilbage i maj annoncerede Natascha Linea, at hun er gravid med barn nr. tre.

Men i gårsdagens afsnit af ”De Unge Mødre” var der noget, der tydede på, at den unge mor ikke bare var gravid med én, men i stedet to babyer.

På scanningsbilledet, som hun fik foretaget i sjette uge, kunne man da også tydeligt se to små prikker. Desuden fortalte den unge mor, at hun følte, at denne graviditet var noget anderledes end hendes tidligere.

Nu fortæller hun dog, at hun ikke venter tvillinger.

I et nyt blogindlæg fortæller Natascha Linea, at der ligger en sund og rask dreng i hendes mave.

- Der var TEGN på to babyer, men da der ikke var kommet hjertelyd på endnu, var det ikke sikkert! Da jeg så var til scanning i uge 6 var der kun en lille fin baby. Men jeg er også LYKKELIG for ham, havde der været to havde vi nok også fundet ud af det. men mig og min kæreste er også glade og lykkelige over en lille baby A, fortæller Natascha Linea på sin blog.

Hun har netop været til 25 ugers scanning, og alt ser heldigvis perfekt ud med den lille.

- Han var EN stor fin dreng, meget livlig, han lå allerede med hovedet nedad, og hun sagde, hun kunne mærke, jeg havde stærke mavemuskler, som holdt ham godt på plads, så hun troede ikke på han vendte sig om igen. Da han allerede nu efter hendes skøn vejede 1000-1200 gram. Men vigtigst af alt han var fin, stor og sund, hun kunne tydelig finde hans hjerte, VERDENS BEDSTE LYD – Hvor er det vildt jeg lige om lidt er mor til 3 skønne børn, skriver den vordende mor.

Natascha Linea er i forvejen mor til datteren Lia og sønnen Novah. Sidstnævnte kom til verden ved en hjemmefødsel i 2016.

Under hjemmefødslen mistede Natascha Linea store mængder blod, og hun måtte hastes på hospitalet i Kolding. Trods komplikationerne håber den unge mor, at hendes kommende søn også kan komme til verden ved en hjemmefødsel.

Sponsoreret indhold