De unge mødre30. juni 2023

Se det søde foto: Natascha Linea viser nyfødte tvillinger frem

Den 28-årige ”De unge mødre”-veteran blev tidligere på ugen mor til tvillinger
Til SE og HØR fortæller Natascha Linea, at hun er ret så ondt efter kejsersnittet.
Til SE og HØR fortæller Natascha Linea, at hun er ret så ondt efter kejsersnittet.
 Foto: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Natascha Linea rækker ud til de tyske myndigheder: Jeg har muligvis brug for hjælp

Det er ikke mere end fire dage siden, at Natascha Linea Kaup Jensen kunne afsløre, at familien var blevet beriget med hendes længe ventede tvillinger, Nadia og Elias:

– I dag kl. 12.49 og kl. 12.50 kom disse to små mirakler til verden. Han var 48 og 2390 gram og hun var 42 og 1990 gram, lød en Facebook-tekst fra ”De unge mødre”-kendissen mandag.

I samme ombæring kunne Natascha Linea fortælle, at de to små var indlagt på intensiv, fordi de var meget små. Og det er fortsat tilfældet, da SE og HØR taler med den unge mor fredag.

Men i virkeligheden er indlæggelsen måske slet ikke så alvorlig, som den lyder:

– Intensiv er egentlig det sammen som neonatal i Danmark – der er bare ikke nogen neonatal her, forklarer Natascha Linea og uddyber, at lille Elias har en smule gulsot og ligger i en varmekasse.

På nuværende tidspunkt er Natascha Linea og tvillingerne stadig indlagt på hospitalet.
På nuværende tidspunkt er Natascha Linea og tvillingerne stadig indlagt på hospitalet.
 Foto: Privat

Nadia og Elias kom til verden tre uger før termin – og det er der en helt særlig årsag til. Lægerne vil nemlig gerne holde øje med tvillingernes vægt og være sikre på, at de spiser, som de skal:

– De var lidt små, og man kan bedre holde øje med dem, når de er ude, end når de er inde, forklarer Natascha Linea, der en uge inden kejsersnittet var til en scanning, hvor det blev besluttet, at tvillingerne skulle til verden før tid.

– Det var ikke, fordi de ikke havde det godt i maven – der var ikke noget galt, lyder det videre fra tv-kendissen, der fortæller, at de to små nu har fået gode madvaner.

På nuværende tidspunkt er Natascha Linea og tvillingerne således stadig indlagt på hospitalet, og det er ikke umiddelbart til at vide, hvornår de kan komme retur til deres nye bolig i Tyskland.

Lægerne holder konstant øje med særligt lille Elias, der skal kunne holde varmen selv, inden familien må tage hjem.

Den unge mor er dog ved godt mod:

– De har det jo godt. De er friske. De spiser. De er vågne. Der er ikke noget i vejen.

Kæmper mod systemet

Midt i babylykken gør Natascha Linea stadig alt for at få sine to drenge, Miso og Novah, hjem.

Sønnerne blev i slutningen af april anbragt uden for hjemmet, og siden da har realitykendissen kæmpet for at få dem hjem til nabolandet mod syd, hvor den lille familie har været bosat siden slutningen af marts.

Natascha Linea foran Ankestyrelsen sammen med far Ole.
Natascha Linea foran Ankestyrelsen sammen med far Ole.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Men noget tyder, at myndighederne muligvis ikke har handlet helt efter bogen med anbringelsen af de to drenge – og at Lolland Kommune slet ikke havde lovhjemmel til at anbringe de to i en plejefamilie i Danmark.

Sagen er endnu ikke slut, men det er ikke mange uger siden, at realitykendissen vandt to ud af i alt tre sager ved Ankestyrelsen.

I begyndelsen af juli skal hun således atter engang af sted til selvsamme styrelse.

Sponsoreret indhold