Så voldsomt var Hannah Melissas voldsorgie mod kvinde

SE og HØR har fået aktindsigt i anklageskriftet i sagen mod Hanna Melissa og René

SE og HØR har fået aktindsigt i anklageskriftet i sagen mod Hanna Melissa og René

Foto: Kaspar Wenstrup

Hannah Melissa Ginic fra ”De unge mødre” og hendes forlovede René Bæk sidder i øjeblikket varetægtsfængslet for groft overfald, og står det til politiet, skal de sidde bag tremmer en del længere.

Ifølge Realityportalen.dk er det René Bæks ekskæreste, der skulle have været udsat for det grove overfald fredag den 18. marts.

Tæsk, kvælertag og ufrivillig afføring
Af anklageskriftet, som SE og HØR har fået aktindsigt i, fremgår det, at de blandt andet er tiltalt for overtrædelse af straffelovens §245 stk. 1: ”legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter”, der kan straffes med op til seks års fængsel.

I anklageskriftet står der, at Hannah Melissa og René Bæk lokkede kvinden ind i Renés bil og derefter rev hende i håret og tog kvælertag på hende så voldsomt, så hun fik ufrivillig afføring.

Desuden hev de kvinden ud af bilen og slog hende i ansigtet og kroppen, væltede hende omkuld og sparkede det liggende offer flere gange i hovedet og på kroppen. Hanna Melissa er også tiltalt for ”vold i gentagelsestilfælde”.

Hannah Melissa og René er også tiltalt for overtrædelse af straffelovens §261 stk. 1 om frihedsberøvelse. Det kan straffes med op til fire års fængsel. Og for overtrædelse af straffelovens §123 om trusler om vold i forbindelse med kvindens forklaring til politiet.

Frygtede for sit liv

Det sidste fælles anklagepunkt i anklageskriftet går på overtrædelse af straffelovens §266 ved på Facebook at have skrevet: “Din søster ligger som hun har redt! “legen” stopper når jeg ikke gider mere!” eller lignende. Det fik kvinden til at frygte alvorligt for sit liv, helbred eller velfærd, skriver anklagemyndigheden.

Det kan straffes med fængsel i op til to år.

Anklagemyndigheden mener, at René Bæk skal frakendes retten til at være vagt, dørmand eller have en "anden adgangskontrollerende funktion", og så mener politiet, at offeret skal have erstatning. 

Anklager Anne Brøndum Breinhild oplyser i en skriftlig kommentar til SE og HØR, at hun endnu ikke er begyndt at forberede sagen og derfor ikke kan udtale sig om strafniveauet.

Hannah Melissa og René Bæks forsvarsadvokater har begge tidligere fortalt Realityportalen.dk, at deres klienter nægter sig skyldige. Sagen starter i retten 25. maj. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close