De unge mødre8. april 2016

Anholdt for groft overfald: Hannah Melissa stadig varetægtsfængslet

’De Unge Mødre’-Hannah Melissa og Rene Bæk har fået deres varetægtsfængsling forlænget med fire uger. De blev 18. marts anholdt og sat bag tremmer for angiveligt at have begået et voldeligt overfald mod Rene Bæks ekskæreste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hannah_melissa_dm.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

De har allerede siddet bag lås og slå i tre uger. Og nu ser det ud til, at Hannah Melissa og René Bæk – begge kendt fra ’De Unge Mødre’ – skal forblive bag lås og slå i endnu fire uger.

I hvert fald har både Hannah Melissa og René Bæk frivilligt accepteret at forlænge deres varetægtsfængsling med fire uger – med mindre sagen bliver berammet før.

Det bekræfter parrets advokater over for Realityportalen.dk.

– Anklagemyndigheden har lovet et anklageskrift i løbet af de næste 14 dage, fortæller Renés advokat, Kaare Kristensen til Realityportalen.dk.

Kaare Kristensen har ikke lyst til at uddybe, hvorfor parret har valgt selv at få varetægtsfængslingen forlænget.

Hannah Melissa og René Bæk blev anholdt, efter at de ifølge anklagen overfaldt René Bæks ekskæreste fredag den 18. marts. Hannah Melissa har angiveligt taget kvælertag på ekskæresten og revet hende i håret. Derudover skulle de have smidt hende ud af en bil, hvorefter de overfaldt hende.

Hannah Melissa og René Bæk har siden været varetægtsfængslet – de var også bag lås og slå, da parrets datter Molly fejrede et års fødselsdag i denne uge.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_27.png

Sponsoreret indhold