De unge mødre20. marts 2016

Gravide Hannah Melissa varetægtsfængslet for groft overfald

Hannah Melissa fra ”De Unge Mødre” er ifølge medie blevet fængslet sammen med René for et groft overfald, der angiveligt skulle være begået fredag aften
https://imgix.seoghoer.dk/media/dcd6172a65564c6d8f639cfad04145fc.jpg
 Foto: All Over

Hannah Melissa Ginic og René Bæk – begge kendt fra Kanal 4-programmet ”De Unge Mødre” – sidder lige nu bag lås og slå.

Ifølge Realityportalen.dk er ”De Unge Mødre”-deltagerne nemlig blevet anholdt og varetægtsfængslet for et groft overfald begået mod René Bæks ekskæreste fredag aften.

Det bekræfter ekskæresten Jeanette Aae Stampe Kristensen over for Realityportalen.dk, og hun henviser til en artikel fra Skive Folkeblad, der beskriver et overfald på en 21-årig kvinde begået fredag aften af to personer, en mand på 25 og en kvinde på 23 år.

Overfaldet fandt sted fredag aften omkring klokken 23. Ekskæresten fortæller ifølge Realityportalen.dk, at René Bæk kom og hentede hende på hendes bopæl. Planen var ifølge Jeanette, at de skulle køre en tur.

Men ude i bilen ventede den 23-årige kvinde, som altså ifølge Realityportalen.dks oplysninger var Hannah Melissa.

Hun skulle herefter have taget kvælertag på ekskæresten og revet hende i håret. Herefter smed de angiveligt ekskæresten ud af bilen og overfaldt hende. Herefter kørte de deres vej og efterlod hende på vejen.

Hannah Melissa og René Bæk blev ifølge Realityportalen.dks oplysninger anholdt i løbet af natten, og søndag formiddag blev de ved Retten i Herning varetægtsfængslet i tre uger indtil den 8. april, mens politiet undersøger sagen.

Det betyder altså, at Hannah Melissa, der er gravid med sit tredje barn, og René Bæk er bag lås og slå, når deres datter Molly fejrer et års fødselsdag den 5. april.

I sidste uge kom det frem, at Hannah Melissa og René Bæk var gået hver til sit. Men ifølge Realityportalen.dk var bruddet iscenesat for at få Jeanette til at stole på René.

Sponsoreret indhold