Politi: Puk Rebecza fra 'De unge mødre' skal i fængsel

Puk Rebecza kræves idømt fængselsstraf for sit seneste bedrageri.

Puk Rebecza kræves idømt fængselsstraf for sit seneste bedrageri.

Foto: All Over Press)

Puk Rebecza fra 'De unge mødre' risikerer at ryge i fængsel.

Mandag står hun tiltalt ved Retten i Esbjerg, og anklagemyndigheden kræver hende idømt fængselsstraf.

Det fremgår af anklageskriftet, som SE og HØR har fået aktindsigt i.

Det er endnu en gang bedrageri, Puk Rebecza er tiltalt for.

Det har hun prøvet tidligere, og hun er også tidligere blevet dømt for både tyveri og bedrageri, men hun har hidtil undgået at ryge bag tremmer.

Men nu kræves 28-årige Puk Rebezca idømt fængselsstraf, da den kriminelle fortid indhenter hende.

Hun er mor til fire børn.

Det yngste barn - en datter - blev født den 30. september 2015 og er godt halvandet år gammel.

Bedrageriet, som nu kan sende hende bag tremmer, er foregået på samme måde som tidligere, ved at Puk Rebecza har solgt ting på nettet, som hun ikke havde.

På den måde scorede hun betaling fra kunder, som aldrig fik de lovede varer, fordi Puk Rebecza ikke på noget tidspunkt havde haft varerne i sin besiddelse.

I det konkrete tilfælde, der skal behandles i retten i morgen, er hun tiltalt for den 14. maj 2016 at sælge en GHD-hårtørrer til 500 kroner via et internetsite.

Problemet var bare, at Puk Rebecza ikke havde en sådan hårtørrer, men beholdt de 500 kroner, da køberen overførte dem.

I anklageskriftet hedder det, at 'tiltalte hverken havde viljen eller evnen til at sende hårtørreren til køberen'.

På Facebook ligger der masser af vrede kommentarer fra personer, der udtaler, at de for år tilbage blev bedraget på nøjagtig den måde af den nu 28-årige mor til fire.

Puk Rebecza sagde ellers i et interview med SE og HØR i september 2015, da hun var højgravid med datteren Isabella, at hun risikerede at ende i fængsel, hvis hun fortsatte med bedragerierne, og at hun derfor var HELT færdig med at snyde og bedrage andre.

- Efter min sidste retssag, hvor jeg blev dømt for bedrageri, begyndte jeg at tænke over det mønster, jeg har... havde, hvor jeg solgte ting, som jeg ikke havde.  Jeg måtte se i øjnene, at jeg ikke kan blive ved med at leve sådan. Det er jo et træls mønster, der bare ville ende ud i, at jeg en dag kom i fængsel, hvis det blev ved, sagde Puk Rebecza i september 2015 til SE og HØR.
 
En opfordring fra en politibetjent om at opsøge en adfærdspsykolog satte hende i gang med at forsøge at stoppe den kriminelle løbebane.
 
- Hos psykologen lærte jeg en hel masse om mig selv. Før (samtalen med psykologen, red.) sov jeg roligt om natten og tænkte bare 'fuck det' og havde ikke det mindste dårlig samvittighed (over bedragerierne, red.).
 
- Nu har jeg fået helt vildt dårlig samvittighed og sidder i dag og tænker, at jeg kunne knalde hovedet ind i væggen over det, jeg har gjort, sagde Puk Rebecza til SE og HØR i september 2015.
 
Men effekten af samtalerne med psykologen varede tilsyneladende ikke ved, da hun otte måneder efter de positive, optimistiske udtalelser til SE og HØR i maj 2016 var tilbage i den gamle kedelige gænge med at sælge varer, hun ikke havde, hvorfor hun i morgen risikerer fængselsstraf.
 
SE og HØR har - forgæves - forsøgt at få telefonisk kontakt til Puk Rebecza for at få en kommentar til bedragerisagen, der kommer for retten i morgen.
 
Se galleri med 'De unge mødre':

De unge mødres vilde forvandlinger

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close