De unge mødre22. marts 2016

Mor til to: Natascha Linea har født en velskabt søn

Natascha Linea kan nu kalde sig mor til to. Mandag morgen fødte ”De Unge Mødre”-deltageren nemlig en lille søn. Natascha Linea fik sit ønske opfyldt og fødte hjemme – men der opstod komplikationer og den unge, nybagte mor måtte derfor køres på hospitalet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/natascha_linea_1.jpg
 Foto: All Over

Hun har i forvejen datteren Lia. Og mandag morgen kunne Natasha Linea så byde endnu et barn velkommen til verden, for her fødte hun sønnen Novah.

Den glædelige nyhed afslører den unge mor på sin Facebook-profil, hvor hun har lagt to billeder op af den lille guldklump.

- Den skønneste lille dreng i verden kom til verden i morges efter en rimelig hurtig fødsel kl 05.45 hjemme i lejligheden som ønsket. Lia var hjemme under hele fødslen, men sov dog igennem det hele og vågnede 20 minutter efter hans ankomst og var meget stolt kunne man se, skriver Natascha Linea på Facebook.

Lille Novah vejede 2590 gram og målte 46 cm.

Natascha Linea havde drømt om at føde hjemme – og hun fik sit ønske opfyldt.

Dog måtte den unge mor køres på Kolding Sygehus, da der opstod komplikationer, efter at hun havde født Novah.

- Jeg mistede dog mellem 1 og 2 liter blod da moderkagen ikke ville løsne sig og blev derfor kørt på Kolding sygehus hvor jeg blev kørt direkte på operations stuen og lagt i fuld narkose.
Har det efter omstændighederne godt, skriver Natascha Linea, inden hun afslutter med ordene:

- Er så lykkelig.

Se billeder af Natascha Linea i galleriet herunder:

Natascha Linea

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_12.png

Sponsoreret indhold