De unge mødre14. marts 2018

Natascha Linea ændrer navn til Princess: Så mange hedder det samme

Selv om den unge mors navn kan synes mærkværdigt, så er det dog ikke helt så usædvanligt, som man kunne tro
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/natascha_sw126_cis_p0.jpg
 Foto: All Over

Det er ikke ligefrem et almindeligt navn som Anne eller Kirsten, Natascha Linea har valgt at ændre sit navn til.

Det er derimod Princess, som hun ved en tilfældighed fandt ud af, at man godt må kalde sig.

Mens der er flere end 45.000, der hedder Anne og flere end 41.000, der hedder Kirsten, så er der blot 39 med navnet Princess.

Så den unge mor får næsten navnet helt for sig selv. Hun skal nok i hvert fald være heldig for at støde ind i en med samme navn.

Et andet navn, som for nylig er blevet godkendt, er navnet Engel. Det er der i 2018 otte personer der hedder. Heriblandt tre mænd.

Men hvis du synes, at Engel eller Princess er mærkværdige navne, så kan vi i øvrigt fortælle, at der findes 31 personer i Danmark med navnet Badr og 12 med navnet Altan.

Hele den unge mors navn vil i fremtiden være Princess Natascha Ellen Linea Kaup.

- Hvorfor lige navnet Princess? Ja, gid jeg kunne svare på det, men ved et tilfælde så jeg, det var godkendt som fornavn og kunne ikke slippe navnet igen, det blev ved med at dukke op igen og igen. Og jeg blev mere og mere sikker på, at jeg da skulle have det navn, skriver hun på sin blog.

Men det er ikke den eneste ændring for den unge mor. Hun er også blevet single for nylig.

Det skete, efter hun valgte at klippe sit hår af, og ifølge hende ville kæresten Jes ikke se hende, før hun havde vokset håret ud eller købt en paryk.

- Min kæreste skal sgu vide, at jeg er anderledes, underlig og skør, og det vil jeg nok være, indtil den dag jeg dør, og kan de ikke acceptere det, så UD AF VAGTEN, skriver hun på sin blog.

Og det med navnet er tilsyneladende ikke noget, den unge mor bare finder på. Ifølge Realityportalen.dk har de set kvitteringen for det betalte gebyr i forbindelse med navneændringen.

Og navnet er også allerede blevet godkendt, hvorfor der som minimum må være 40 personer, der nu hedder Princess i Danmark.

Sponsoreret indhold