De unge mødre8. juni 2016

Natascha Linea blev voldtaget som ung: - Jeg kunne ikke bevæge mig

”De Unge Mødre”-deltageren Natascha Linea husker stadig den skæbnesvangre dag, hvor hun som 12-13-årig blev seksuelt krænket af en bekendt. - Jeg lå bare helt stiv og tog en pude over hovedet og begyndte at græde, fortæller den unge mor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/natascha_linea_dm_0.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Natascha Linea husker stadig den forfærdelige dag, da en mand forgreb sig på hende.

Hun var 12-13 år gammel og besøg hos manden, som dengang var en bekendt af familien. Men dét, der skulle have været en hyggelig aften, blev alt andet end det. For pludselig begyndte han at forgribe sig på den unge pige.

Det fortæller Natascha Linea i et interview med Realityportalen.dk:

– Jeg tog hjem til ham og hans kæreste. Hun tog i byen, og jeg var alene med ham. I løbet af aftenen bad jeg om lidt massage, som jeg altid fik, når jeg besøgte dem. Men da han masserede mig, begyndte han at røre mine bryster, og jeg turde ikke sige nej, for jeg var bange for, at han ville blive sur. Og jeg havde jo selv bedt om massage, fortæller Natascha Linea til Realitypotalen.dk og tilføjer, at manden herefter tilbød hende noget alkohol

Natascha Linea vidste ikke, hvad det var, men efter et til to glas blev hun så fuld, at manden bar hende ind og sengen. Og her voldtog han hende, fortæller Natascha Linea:

– Jeg sagde ikke nej. Jeg lå bare helt stiv og tog en pude over hovedet og begyndte at græde. Da han endelig var færdig, smed han tøjet tilbage i hovedet på mig og sagde, at jeg skulle tage det på, inden kæresten kom hjem. Men jeg kunne ikke bevæge mig, og han var nødt til at give mig tøjet på, fordi jeg bare lå og stirrede tomt ud i værelset, siger Natascha Linea til Realityportalen.dk.

Der gik et år, før at Natascha Linea turde fortælle nogen om det – men hendes familie var langt fra så støttende, som hun havde håbet på. Ingen troede ikke på hendes historie, kun hendes far.

I dag fylder episoden stadig meget – og Natascha Linea har derfor taget et stort valg. Hun vil anmelde manden.

– I perioder bliver jeg ved med at tænke på det, og så bliver jeg rigtig ked af det. Så jeg har besluttet mig for, at jeg vil anmelde ham, og det kan jeg godt, da episoden skete, mens jeg var under 15, siger hun til Realityportalen.dk.

Se et galleri med Natascha Linea herunder:

Natascha Linea

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_102.png

Sponsoreret indhold