Se den her: Natascha Linea har fået speciel tatovering

Natasha Linea har fået hele otte nye tatoveringer, og den ene er ganske speciel.

Natasha Linea har fået hele otte nye tatoveringer, og den ene er ganske speciel.

Foto: Dan Mariegaard

Hun elsker tatoveringer og har netop fået ikke bare én, men hele otte tatoveringer. Og særlig én af tusserne er speciel og bemærkelsesværdig.

Natascha Linea har nemlig valgt at hylde dét program – som hun i flere år har været en del af – med en tatovering. På undersiden af sin overarm lige ved armhulen har hun derfor fået tatovereret ’De Unge Mødre’ omringet af to små, røde hjerter.   

-  Folk siger jo, at det er dumt. De kan ikke forstå mig og tror, jeg fortryder det, fortæller Natascha Line til Ude & Hjemme og tilføjer, at hun er sikker på, at hun ikke fortryder den nye tatovering:

- Jeg vaklede mellem logoet for Kanal4 og De unge mødre. Men Kanal4 er jo bare en kanal. De unge mødre er det program, jeg er med i, siger hun til Ude & Hjemme.

Natasha Linea er i dag 21 år og mor til to. Hun havde debut i ’De Unge Mødre’, da hun netop havde fundet ud af, at hun ventede sit første barn, lille Lia. Til august fylder Lia tre år. For nylig blev Natascha Linea mor til endnu én – en lille søn ved navn Novah.

Børnene har hun også valgt at hylde med tatoveringer. På sit kraveben har hun således fået tatoveret deres navne. Derudover har hun også fået tatoveret sine søskendes navne og en stjerne, der dækker en gammel tatovering. 

Se billeder af Natascha Linea herunder:

Natascha Linea

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close