De unge mødre18. maj 2018

Her er Nadia-Shilas første ord efter dommen

I går blev Nadia-Shila dømt i retten i Næstved, i dag bryder hun tavsheden efter dommen
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/nadia5.jpg
 (Foto: Jacob Heinel Nielsen)

I går blev "De unge mødre"-deltageren Nadia-Shila idømt seks måneders ubetinget fængsel ved retten i Næstved.

Hendes mor, Heidi Pedersen, blev idømt fire måneders ubetinget fængsel.

Nu har Nadia-Shila valgt at bryde tavsheden efter dommen.

- Kære jer, jeg vil hoppe af de sociale medier for en stund, indtil det hele køler lidt ned. Folk elsker at hade, og de elsker at skabe en shitstorm, desværre. Jeg vil istedet bruge min tid på min mand, datter og at skrive min bog, og så vil jeg en gang imellem opdatere min YouTube. Farvel for nu, skriver Nadia-Shila på sin Instagram-profil, der er lukket for andre end hendes følgere.

Nadia-Shila vælger altså ikke at kommentere selve dommen, som hun i går fik i byretten i Næstved.

Det var en enig domsmandsret, der valgte at idømme Nadia-Shila Petersen seks måneders ubetinget fængsel, mens hendes mor, Heidi Pedersen, blev idømt fire måneders ubetinget fængsel.

Dommen skal ifølge Realityportalen.dk afsones i et fængsel eller med fodlænke, hvis Kriminalforsorgen godkender det.

Realityportalen.dk skriver, at Nadia-Shila blev frikendt for dokumentfalsk og databedrageri i forholdene, der angiv en psykisk syg mand.

Hendes mor Heidi blev fundet skyldig i alle forhold på nær to forhold af bedrageri, som anklagemyndigheden mente, at de havde begået i fællesskab.

Desuden fastslog Retten i Næstved i dag, at 230.000 kroner, som politiet har beslaglagt fra Nadia-Shila, skal betales til hendes ofre samt til at dække sagens omkostninger. Der er ikke beslaglagt penge fra Heidi.

To år siden Nadia-Shila flyttede til USA

For to år siden valgte Nadia-Shila at flytte til USA. Selv sagde hun, at hun ville jagte den amerikanske drøm, men flere spekulerede i, om flytningen i stedet var et forsøg på at undgå den kommende retssag.

I USA mødte hun sin HIV-smittede mand Jeremy, som hun altså netop er blevet gift med. Parret fik tidligere på året datteren Hope.

Parret mødte hinanden, mens Nadia-Shila levede som hjemløs på gaden i Los Angeles.

Nadia-Shila har tidligere fortalt, at kæresten Jeremy blev smittet, da han var misbruger og delte nåle:

- Min kæreste har været stofmisbruger, hvor han fixede. Der har han på nogle tidspunkter delt nåle med den eks, som havde HIV, har Nadia-Shila tidligere fortalt i programmet.

- Han har haft det på fornemmelsen i noget tid. Jeg fik ham faktisk til at gå ind og tage en test for det.

- Jeg har ikke noget imod, at han har HIV, fordi det er ikke en dødsdom mere. Der findes medicin, og det kan få ham helt derned, hvor han ikke smitter. Jeg er blevet testet to eller tre gange, og jeg har alle gangene været negativ, fortalte han i et tidligere afsnit af ”De Unge Mødre”.

Udover datteren Hope, så har Nadia-Shila også sønnen Kyle, der bor i Danmark efter at være blevet fjernet fra Nadia-Shila.

Se flere billeder af Nadia-Shila i galleriet herunder

Nadia-Shila fra De Unge Mødre

null

Sponsoreret indhold