De unge mødre 2. juni 2017

Hjemløse Nadia Shila venter barn nummer to

Nadia Shila fra ”De Unge Mødre” bekræfter, at hun venter sit andet barn. Den unge mor har siden sidste år levet på gaden i USA sammen med sin mor, men fortæller, at hun og moderen ”selvfølgelig” planlægger at komme væk fra gaden
Foto: Discovery Networks

Hun er lige nu hjemløs og bor på gaden i USA sammen med sin mor. Men det bliver snart nødvendigt for Nadia Shila fra ”De Unge Mødre” at finde et sted at bo – den unge mor venter nemlig sit andet barn.

Det bekræfter Nadia Shila overfor Realityportalen.dk.

- Selvfølgelig planlægger vi at komme væk fra gaden. Det gjorde vi også før. Jeg ved ikke lige, hvordan graviditeten påvirker vores liv på gaden, men vi er rimeligt vellidte og har en aftale med politiet om at være på et bestemt sted, siger Nadia Shila til Realityportalen.dk og tilføjer, at den lille ny efter planen ser dagens lys til januar.

Nadia Shila og hendes mor kræves fængslet af anklagemyndigheden herhjemme. Ifølge anklagemyndigheden har Nadia-Shila og hendes mor, Heidi Pedersen, angiveligt misbrugt en anden persons Nem-ID til at købe en iPhone 6+ hos Telia. Desuden har den unge mor også forsøgte at svindle sig til andre goder ved hjælp af en andens Nem-ID.

Den unge mor er også anklaget for flere tilfælde af bedrageri på DBA.dk, hvor hun angiveligt skulle have lokket penge ud af folk, ved at sælge iPhones og andre ting

I alt er Nadia-Shila og hendes mor tiltalt dem for bedrageri, databedrageri og dokumentfalsk for godt en kvart million kroner.

I begyndelsen havde den unge mor planer om at vende tilbage til Danmark for at tage sin straf. Nu har hun dog planer om at blive – og få sit andet barn, sønnen Kyle, tilbage. Kyle blev nemlig fjernet af de amerikanske myndigheder og sendt tilbage til Danmark, hvor han bor hos sin far.

– Jeg savner Kyle forfærdeligt meget, og vi har det utroligt dårligt med, at han ikke kan opleve sin nye lillebror eller -søster, men vi kæmper fortsat for ham, siger hun til Realityportalen.dk og uddyber:

– Ja, vi kæmper for at få ham hjem. Jeg har bestemt ikke glemt min dreng, og jeg lader ham ikke i stikken. Hvad folk ikke ved og fatter er, at jeg elsker min dreng ubetinget og udelukkende tog ham med til USA, så han havde en chance for et godt liv. Han var en sund, glad og elsket lille dreng. Han var mors og mormors dreng.

Sponsoreret indhold