Nadia Shila kræves fængslet for omfattende bedrageri

Nadia-Shila fra \

Nadia-Shila fra "De unge mødre"

Foto: Discovery Networks

Nadia Shila fra "De unge mødre" er tiltalt for flere tilfælde af bedrageri. Den unge mor skulle have været i retten i morgen, men da hun opholder sig i USA lige nu, så er retsmødet blevet aflyst.

Den unge mor skulle angiveligt have forsøgt at svindle sig til 194.805,79 kroner, det skriver Realityportalen.dk.

Ifølge SN.dk, så fylder anklageskriftet mere end 25 A4-ark og indeholder 67 forskellige strafbare forhold. Størstedelen af anklagerne handler om svindel og bedrag.  

Da anklageren ikke har kunnet få fat i Nadia Shila er retsmødet i morgen altså aflyst, ligeledes er et retsmøde den 13. marts aflyst.

– Vi har endnu ikke haft fat i de tiltalte, og derfor kan jeg ikke sige meget om den sag. Vi har en formodning om, at de opholder sig i Californien, ja. Men jeg vil ikke sige så meget mere, siger anklager Mia Østergaard til Realityportalen.dk

SE og HØR har tidligere kunnet beskrive, hvordan Nadia Shila var flyttet til USA. Begrundede hun med, at hun der ikke længere skulle være bange for indberetninger til kommunen.

– Kære alle, som mange af jer nok har fundet ud og/eller spekuleret i, er vi taget til USA for at blive permanent. Jeg takker for dem, som har holdt tæt indtil videre, det har virkeligt betydet meget! Jeg nyder den ro, vi har herovre, ligeså gør Kyle og min mor. Det har været utrolig turbulent med alle de ting, der er sket, både med Jannick, men også alle de forbandede indberetninger til kommunen. Herovre skal jeg ikke gå med en konstant frygt om, hvorvidt mit barn bliver taget fra mig, ej heller om Jannick eller hans venner kommer og banker på min dør eller opsøger mig på anden måde, skrev Nadia Shila på Instagram tilbage i september sidste år. 

Nu er der altså noget der tyder på, at Nadia Shila har flere grunde til at blive i USA end bare et par indberetninger til kommunen. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close