Se billederne: Her er Natascha Lineas søn

Natascha Linea har lagt to billeder af sin nyfødte søn på Facebook.

Natascha Linea har lagt to billeder af sin nyfødte søn på Facebook.

(Foto: All Over)

En lille perfekt dreng på 2590 gram og 46 centimeter.

Sådan beskriver Natascha Linea sin nyfødte søn Novah. Den lille guldklump kom til verden klokken 05.45 mandag morgen efter en rimelig hurtig fødsel hjemme i ”De Unge Mødre”-deltagerens eget hjem.

Den glædelige nyhed afslørede den unge mor på sin Facebook-profil.

Her har hun også lagt to billeder op af den lille dreng, der trygt ligger og sover svøbt under en vamset dyne – og med en lille bamsehue om sit lille hoved.

Billederne stammer dog fra hospitalet, for selv om den unge mor fik opfyldt drømmen om at føde hjemme, måtte hun og Novah alligevel køres på hospitalet kort tid efter.

Der opstod nemlig komplikationer i forbindelse med fødslen.

- Jeg mistede dog mellem 1 og 2 liter blod da moderkagen ikke ville løsne sig og blev derfor kørt på Kolding sygehus hvor jeg blev kørt direkte på operations stuen og lagt i fuld narkose. 
Har det efter omstændighederne godt, skriver Natascha Linea, inden hun afslutter med ordene:

- Er så lykkelig.  

I forvejen har Natascha Linea datteren Lia. Hun var også hjemme i lejligheden, da lillebror kom til verden – men hun var dog ikke med, da lille Novah meldte sin ankomst.

- Lia var hjemme under hele fødslen, men sov dog igennem det hele og vågnede 20 minutter efter hans ankomst og var meget stolt kunne man se, skriver Natascha Linea på Facebook.

Så blev det endelig min tur 󾬓Den skønneste lille dreng i verden kom til verden i morges efter en rimelig hurtig fødsel...

Posted by Natascha Linea Kaup on Monday, March 21, 2016

Se billeder af Natascha Linea herunder:

Natascha Linea

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close