De unge mødre15. maj 2023

Har vundet før: Natascha Linea kæmper for at få sønnerne hjem

Den 28-årige ”De unge mødre”-veteran Natascha Linea Kaup Jensen er netop i gang med at forberede sig til et møde med Ankestyrelsen
Natascha Linea blev kendt i realitydanmark, da hun for 10 år siden blev en del af Kanal 4-programmet "De unge mødre".
Natascha Linea blev kendt i realitydanmark, da hun for 10 år siden blev en del af Kanal 4-programmet "De unge mødre".
 Foto: Thomas S. Laursen

LÆS OGSÅ: Natascha Lineas sønner fjernet: Slet ikke sådan, man gør

Det er snart mere end tre uger siden, at Natascha Lineas største frygt blev en realitet.

På nuværende tidspunkt er den højgravide tv-kendis bosat i Tyskland, og i slutningen af april fik hun pludselig besøg af tysk politi, der tog hende og sønnerne med på stationen og efterfølgende fragtede de to til Danmark, hvor de akut blev anbragt i hver deres plejefamilie.

Den unge mor var ellers flyttet til nabolandet for at undgå myndighederne – og noget tyder da også på, at de muligvis ikke har handlet helt efter bogen, når de har valgt at anbringe Novah og Miso uden for hjemmet.

Siden da har den tidligere realitystjerne forsøgt at forberede sig på et møde med Ankestyrelsen, hvor hun vil forsøge at få sine sønner hjem igen:

– Jeg har vundet før, så jeg kan gøre det igen, lød det fra Natascha Linea i en story på Instagram og weekenden. Og også over for SE og HØR giver den tidligere ”De unge mødre”-deltager da også udtryk for, at håbet i den grad er lysegrønt:

– Jeg har en større tiltro til Ankestyrelsen end jeg har til Børne- og ungeudvalget, fordi det også var Ankestyrelsen, der gav mig Lia tilbage dengang, forklarer hun og henviser således til datteren, som hele Danmarks stiftede bekendtskab med, da de i 2013 tonede frem Kanal 4.

Har prøvet det før

Allerede dengang, da Natascha Linea blev mor som blot 17-årig, var hun i myndighedernes søgelys, og fire dage efter fødslen af lille Lia blev hun tvangsfjernet og anbragt i familiepleje.

Hun og nu ekskæresten Bent Flink satte straks gang i kamp for at få deres datter hjem igen. Noget, der lykkedes efter tre måneders adskillelse.

Senere på måneden skal Natascha Linea til møde i Ankestyrelsen, og her håber hun at få sine drenge hjem til Tyskland igen.

Sponsoreret indhold