De unge mødre22. februar 2016

"De Unge Mødre"-Nadja indlagt på hospitalet

"De Unge Mødre"-deltageren Nadja Kaagh har netop fejret sin 32 års fødselsdag, men det var tæt på, at festlighederne måtte aflyses. Nadja blev nemlig akut indlagt
https://imgix.seoghoer.dk/media/cf50e6cee21341babd334dac37bed77c.jpg
 Foto: All Over

Nadja Kaagh har i mange år kæmpet mod en kræftsygdom - og for nyligt var "De Unge Mødre"-deltageren igen forbi hospitalet. Denne gang var det dog ikke på grund af sin kroniske leukæmi, at hun blev indlagt.

Det var derimod en smertefuld infektion i kroppen, fortæller 32-årige Nadja Kaagh til Ude & Hjemme:

- Jeg havde åbenbart haft en urinvejrsinfektion, som jeg ikke havde opdaget, og det satte sig som en betændelse i nyrerne, fortæller Nadja Kaagh til Ude & Hjemme og tilføjer:

- Jeg blev bare rigtig syg. Havde voldsomt ondt i ryggen og feber.

Infektionen ramte kort før, at Nadja Kaagh kunne fejre sin 32 års fødselsdag med sin mand René og sønnerne Sakarias og Sebastian. Hun lå indlagt i to døgn, hvor hun fik pencillin for at stoppe infektionen.

Herefter kunne Nadja Kaagh fortsætte behandlingen derhjemme - og ikke mindst fejre sin fødselsdag omgivet af sin familie.

- Tusind tusind tak for de mange søde, skønne og sjove fødselsdagshilsner. Det er så skønt at læse dem alle. Tusind tak, skrev en glad og rask Nadja på sin Facebook-profil i sidste uge, hvor hun kunne fejre fødselsdag.

Nadja Kaagh blev første gang mor, da hun var 18 år, og halvandet år senere fik hun konstateret uhelbredelig leukæmi - en sygdom som Nadja Kaagh derfor skal kæmpe med resten af sit liv.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_8.png

Sponsoreret indhold