Reality15. september 2015

SPRINGER UD SOM LESBISK: Sasja Emilie fra "De unge mødre" er nu til piger

Sasja Emilie er sprunget ud af skabet. Hun er forelsket i en 21-årig kvinde, der hedder Julie. SE BILLEDE af den nye kæreste HER
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-66740.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Én af de unge mødre, Sasja Emilie Vistisen, er sprunget ud af skabet. Hun er lesbisk, og forelsket i en 21-årig kvinde, der hedder Julie.

Jeg faldt for hendes vildt søde smil, charme og hendes dejlige personlighed. Hun er simpelthen så sød, lyder det fra Sasja til Realityportalen.

Turtelduerne, der har været officielle på Facebook siden XX, faldt i snak på den lesbiske datingside Wmen, og så gik der ikke lang tid, før de mødtes og blev kærester.

- Det hele er stadig lidt nyt, men jeg kan bare mærke, at det er sådan, det skal være. Jeg har tænkt tanken helt tilbage til starten af teenageårene, men der er jo en masse faser, man lige skal igennem. Så jeg tænkte, det var en af dem, sagde Sasja til Realityportalen.

At Sasja er lesbisk er en erkendelse, som hun for nylig først har indset, og hun har også introduceret kæresten Julie for datteren Annalia, som har taget godt imod den nye kvinde i den unge mors liv.

- Når vi er sammen alle tre, så er det næsten kun Julie, der er god nok. De har på kort tid nået at skabe et rigtig godt bånd til hinanden, fortalte Sasja lykkeligt til Realityportalen.

Og hvis du er blevet nysgerrig efter at se, hvordan Sasja Emilies kæreste, Julie, ser ud, så er der her et link til hendes Facebook-profil.

Sasja Emilie er dog ikke den eneste, der har nye boller på suppen - og hvis du vil se hvordan de andre unge mødre har forvandlet og forandret sig gennem årene, så kig i nedenstående galleri.

De unge mødres vilde forvandlinger

https://imgix.seoghoer.dk/fb_realitv_340.png

Sponsoreret indhold