’De Unge Mødre’-deltager droppet af kæresten

Sandra fra \'De Unge Mødre\' er blevet droppet af kæresten.

Sandra fra 'De Unge Mødre' er blevet droppet af kæresten.

(Foto: SBS)

Hun havde troet, at det var den helt store kærlighed, da hun for blot to måneder siden flyttede hjem til ham.

Men nu er kærligheden mellem ’De Unge Mødre-deltageren Sandra og kæresten brast. Og bruddet er kommet noget bag på den unge pige, der er mor til lille Timo.

- Jeg havde været på weekend hos min mor med Timo, og da jeg kom hjem, havde han fundet ud af, at han gerne ville bo alene. Jeg ved ikke, hvad der er hændt i den weekend, men alene ville han hvertfald være, fortæller Sandra til Realityportalen.dk.

Det er ellers ikke mere end to måneder siden, at kærligheden mellem de to var så stor, at Sandra sammen med sin søn flyttede fra hjemstavnen Falster til Vestsjælland, hvor kæresten boede.

Nu er hun endnu engang tilbage i Falster – og den unge mor er specielt ked af, at bruddet er gået ud over sønnen.

– Jeg er frygtelig ked af den situation, jeg har sat min søn og mig selv i. Stakkels min lille dreng, som igen skal flytte. Mit hjerte bløder, men jeg må være stærk for min lille drengs skyld. Men lige nu er det møghårdt, fortæller Sandra til Realityportalen.dk og tilføjer, at hun allerede havde sagt farvel til livet på Falster:

– Jeg havde sagt mit arbejde op på Falster, taget Timo ud af sin dagpleje og sat ham ind i en ny på Vestsjælland. Med så kort varsel har jeg ingen andre mulighed end at drage tilbage til Falster og se, om jeg kan finde et godt sted til Timo igen, siger den unge mor til Realityportalen.dk.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close