De unge mødre 10. juni 2016

’De Unge Mødre’-deltager venter barn med pigekæreste

’De Unge Mødre-deltageren Sasja og hendes pigekæreste Julie bliver snart forældre til deres første fælles barn
(Foto: Mikael Rieck)

Hun har i forvejen datteren Annalia. Og nu ser ’De Unge Mødre-deltageren Sasja frem til snart at byde endnu et barn velkommen til verden.

Denne gang skal hun være mor sammen med Julie – det lesbiske par sprang ud som kærester i september sidste år. Selv om parret havde talt om at stifte familie et stykke tid, kom graviditeten stadig som noget af en overraskelse.

Det fortæller Sasja i et interview med Realityportalen.dk:

 Det er gået rigtig stærkt. Vi regnede med, at der ville gå meget længere tid. Vi var til den første samtale med en fertilitetslæge i starten af april, og så blev vi insemineret kort tid efter. Det er ellers kun 15 procent, der bliver gravide inden for den første måned, så vi føler os meget heldige.

Den lille nye kommer efter planen til verden i begyndelsen af det nye år – og det er Sasja, der bærer barnet. Parret blev nemlig ret hurtig enige om, at det var Sasja, der skulle befrugtes af en ukendt donor. De havde dog håbet, at de begge kunne blive en aktiv del af familieforøgelsen, men det lykkedes ikke.

– Det er mit æg, der er befrugtet med donorsæd. Vi ville gerne have haft det sådan, at det var Julies æg, som jeg så skulle have båret. Men det må man ikke herhjemme, siger Sasja til Realityportalen.dk.

Julie og Sasja ved endnu ikke, om det bliver en pige eller en dreng. Men de håber på, at det bliver en dreng.

Sasja fik datteren Annalia i en alder af blot 16 år.

Se billeder af Sasja sammen med datteren Annalia i galleriet herunder:

Sponsoreret indhold