Se klippet: Camilla Framnes viser arret frem efter maveoperation

Camilla Framnes har tabt 70 kg og fået fjernet det overskydende maveskind ved en operation.

Camilla Framnes har tabt 70 kg og fået fjernet det overskydende maveskind ved en operation.

Foto: Kanal 4

I "De unge mødre" har vi tidligere kunne følge med i Camilla Framnes' kamp for at tabe over 70 kg, ligesom seerne også kom med på operationsbordet, da hun fik fjernet sit overskydende mavefedt

I aftenens afsnit af "De unge mødre" viser den 30-årige mor til tre nu operationsarret frem og gør status over sit vægttabsforløb. 

- Der kan gå helt sport i, om man rent faktisk kan få en sixpack, nu hvor den er blevet syet sammen, siger Camilla Framnes om sin mave.

"De unge mødre"-veteranen funderer også over, hvornår hun mon bliver helt tilfreds med sin krop. 

- Hvornår er nok nok? Hvornår kommer jer dertil, hvor jeg er tilfreds, og man ikke behøver at gøre mere. Nu har jeg tabt mig 76 kg... Nå, men hvor store guns kan jeg så få?, filosoferer nordjyden i klippet, som du kan se her.

Artiklen fortsætter under billedet. 

"De unge mødre" vises i aften på Kanal 4 kl. 20.

Tidligere på året annoncerede Camilla Framnes, at hun efter 12 år på skærmer stopper i "De unge mødre".

- Jeg kan sige så meget nu, at "De unge mødre" for mit vedkommende, det er slut. Det er slut. Endegyldigt slut. Der er ikke mere. Jeg har ikke lyst til det mere, fortalte Camilla til SE og HØR.

Det er blandt andet hensynet til sønnen Oliver, der har gjort, at Camilla har valgt at trække sig. Oliver har nemlig ikke længere lyst til at være en del af programmet. 

- Det var jo trods alt ham, jeg startede med den gang. Så jeg synes lidt, at der er en del af historien, der ikke bliver fortalt længere. I takt med at Oliver jo skal konfirmeres om to år, og i og med, at han ikke er med længere, så synes jeg ikke, at den helt sande historie bliver fortalt, fordi alle mine børn er der ikke, forklarede Camilla Framnes. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close