De unge mødre 27. september 2017

Lettet Camilla Framnes opereret: Lægerne har fjernet langt mere end forventet

Det er to uger siden, at Camilla Framnes fra ”De Unge Mødre” lagde sig under kniven for at få fjernet det løse maveskind, der var kommet i kølvandet på hendes enorme vægttab. Og operationen er gået over al forventning, fortæller den unge mor, der stolt viser billeder frem af resultatet
(Foto: All Over Press)

Camilla Framnes har netop afsluttet den sidste del af sin fantastiske transformation efter tre fødsler og et kæmpe vægttab.

For to uger siden lagde ”De Unge Mødre”-deltageren sig under kniven på et privathospital for at få fjernet den portion løse maveskind, der var til overs efter vægttabet på mere end 75 kilo.

Og operationen er gået over al forventning, jubler den unge mor i et nyt indlæg på sin blog.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Hold nu fast 750 gram hud blev fjernet. Det var mere, end de først havde troet, det er simpelthen vildt, fortæller den unge mor på sin blog og tilføjer:

- Alt gik fuldstændig perfekt og vågnede op og var bare ovenud glad og lykkelig. Kirurgen Jesper Trillingsgaard kom ind lige efter maveskinsoperationen og kunne fortælle, alt var gået så godt.

Camilla Framnes blev opereret på et privathospital i København, og hun tilbragte de første par dage i København efter operationen. Herefter vendte hun snuden hjem mod Aalborg og familien, der tæller manden Kevin og deres fælles søn Victor. Derudover har Camilla Framnes sønnerne Sebastian og Oliver fra et tidligere forhold, mens Kevin har datteren Amalie fra et tidligere forhold.

Camilla Framnes ønskede blandt andet maveskindsoperationen, fordi der kom ildelugtende væske fra hendes navle.

- Det påvirker mig rigtigt, rigtigt meget, fx burde sådan noget som samleje ikke være et problem, når man er gift og har den samme mand og sådan nogle ting, men jeg er nødt til at skulle sørge for, at jeg ikke lugter fra navlen. Altså jeg skal nærmest planlægge, hvornår vi skal have sex, fordi jeg skal være sikker på, at jeg er ren i navlen, fortalte hun tidligere på året.

Nu er operationen så vel operationen, og den unge mor er ovenud lykkelig:

- Jeg har fået den fineste velfungerende genefri navle og den fineste flade mave, jeg er så lykkelig, skriver Camilla Framnes på sin blog og tilføjer:

- Jeg er simpelthen så glad for resultatet og glæder mig som en gal til hævelsen er aftaget og jeg for alvor kan nyde det flotte resultat.

Det er ikke første gang, at Camilla Framnes skal under kniven. Sidste år fik hun lavet sine bryster på Privathospitalet Nygart – samme sted som hun også fik foretaget maveskindsoperationen for to uger siden.

- Jeg ligger i min seng og slapper af efter operationen! Jeg har fået et stort løft og fået 450ml i. Jeg kan ikke lade være med at kigge ned på mine bryster er overlykkelig. Nu glæder jeg mig til smerterne er forsvundet, så jeg rigtig kan få set dem, jublede Camilla Framnes i marts 2016.

I januar 2017 fik den smukke mor til tre også gjort noget ved sine arme. Hun gav dem en såkaldt fedtfrysning:

- En af mine store drømme om at tabe mig var blandt andet at kunne gå i t shirts, kortærmede trøjer uden at skulle være ked af at vise mine arme. Trods træning og vægttab er mine overarme ikke sådan helt let at slippe af med, der er stadigvæk løs hud. Jeg synes heller ikke helt jeg er klar til, at ligge mig under kniven og få store lange ar på mine arme, skrev Camilla Framnes dengang på sin blog.

Du kan se de nye billeder af Camilla Framnes på hendes blog lige her.

Og herunder kan du se flere billeder af den unge mor:

Camilla Framnes

Sponsoreret indhold