Camilla Framnes jubler over ny uddannelse: - Jeg kunne SKRIGE

Camilla Framnes.

Camilla Framnes.

(Foto: All Over Press)

Camilla Framnes kan nu også skrive titlen som kostvejleder på CV'et, efter hun i weekenden bestod sin sidste eksamen.

Den glade nyhed deler den unge mor på Instagram. 

- Der har været stilhed, ikke kun pga af sygdom - men fordi at jeg har været begravet i studie. I dag har været en helt speciel dag, STOR dag - jeg kunne SKRIGE - for jeg er nemlig blevet KOSTVEJLEDER med et 12 tal, skriver Camilla til et billede på Instagram, hvor hun stolt viser sit diplom frem. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Der har været stilhed, ikke kun pga af sygdom - men fordi at jeg har været begravet i studie Idag har været en helt speciel dag, STOR dag - jeg kunne SKRIGE - for jeg er nemlig blevet KOSTVEJLEDER med et 12 tal hos @fitnessinstitute_dk Nøj hvor har jeg trillet tårer idag, af ren lykke og stolthed Det har været nogle hårde uger med studie i weekenderne, MEN ufattelig spændende, lærerigt og GUD hvor har jeg lært meget Tårerne triller ned af kinder mens jeg skriver det her, for jeg havde aldrig set min rejse ville tage denne drejning, og jeg nu har bragt mig hertil - jeg er LYKKELIG @fitnessinstitute_dk - takkk for et fantastisk uddannelsesforløb - og nogle fantastiske undervisere Min rygsæk er blevet fyldt op med masse fantastisk viden, som jeg glæder mig til at bruge i praksis Fantastisk lørdag alle sammen #kostvejlederuddannelse #fitnessinstitute #studie #vægttab #sundlivstil #kampenmodkiloene #havdealdrigtroetjegvilleendeher

A post shared by C A M I L L A F R A M N E S (@cframnes) on

Camilla har været hele følelsesregistret igennem i forbindelse med sin nye uddannelse. 

- Nøj, hvor har jeg trillet tårer idag, af ren lykke og stolthed. Det har været nogle hårde uger med studie i weekenderne, MEN ufattelig spændende, lærerigt og GUD hvor har jeg lært meget. Tårerne triller ned af kinder, mens jeg skriver det her, for jeg havde aldrig set min rejse ville tage denne drejning, og jeg nu har bragt mig hertil - jeg er LYKKELIG, skriver Camilla ligeledes. 

Den unge mor er altså nu klar til at hjælpe andre mennesker med at komme i bedre form. Tidligere har Camilla selv været igennem et større vægttab.

I "De unge mødre" har vi tidligere kunne følge med i Camilla Framnes' kamp for at tabe over 70 kg, ligesom seerne også kom med på operationsbordet, da hun fik fjernet sit overskydende mavefedt

Stopper i "De unge mødre"

Tidligere på året annoncerede Camilla Framnes, at hun efter 12 år på skærmer stopper i "De unge mødre".

- Jeg kan sige så meget nu, at "De unge mødre" for mit vedkommende, det er slut. Det er slut. Endegyldigt slut. Der er ikke mere. Jeg har ikke lyst til det mere, fortalte Camilla til SE og HØR.

Det er blandt andet hensynet til sønnen Oliver, der har gjort, at Camilla har valgt at trække sig. Oliver har nemlig ikke længere lyst til at være en del af programmet. 

 

- Det var jo trods alt ham, jeg startede med den gang. Så jeg synes lidt, at der er en del af historien, der ikke bliver fortalt længere. I takt med at Oliver jo skal konfirmeres om to år, og i og med, at han ikke er med længere, så synes jeg ikke, at den helt sande historie bliver fortalt, fordi alle mine børn er der ikke, forklarede Camilla Framnes. 

Se flere billeder af Camilla Framnes i galleriet herunder

Camilla Framnes

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close