Har fået fjernet hele bagsiden af halsen: ”Dagens Mand”-deltager døden nær

Foto: TV3

Siden januar sidste år har ”Dagens mand”-deltageren Mariyah Samia døjet med store smerter i halsen.

Trods gentagne besøg hos både læge og speciallæge har lægerne ikke kunnet finde ud af, hvad der var galt med realitystjernen – lige indtil i sidste uge, hvor hele sygdomsforløbet kulminerede på ganske voldsom vis.

Her blev Mariyah Samia indlagt på Rigshospitalet, hvor hun blev akut opereret i halsen.

Det fortæller hun til Realityportalen.dk:

– Jeg var betændt i hele kroppen og blev sendt til operation, hvor jeg har fået fjernet hele bagsiden af halsen. Alt det bløde væv er væk, og jeg er helt åbnet i svælget. Mine mundviger er sprækkede, og min tunge er helt hævet, fordi de har klemt hårdt på den under operationen, fortæller Mariyah til Realityportalen.dk.

Mariyah Samia har de 15 måneder døjet med store smerter i sin hals. Foto: TV3

Lægerne på Rigshospitalet fandt nemlig ud af, at Mariyah Samia længe havde haft en betændt byld i halsen – og betændelsen havde endda spredt sig, og derfor var det livsvigtigt, at hun kom i behandling hurtigst muligt.

– Jeg var nærmest kun lige kommet derind og åbnede munden for lægerne, før en betændt byld sprang i halsen på mig, og jeg kastede op, fortæller Mariyah Samia til Realityportalen.dk.

Den unge kvinde er heldigvis i bedring – men stadig meget chokeret over, at hun har gået længe med en betændt byld i halsen, uden at nogen læger har opdaget det. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close