Conrads Camilla: Nu hedder jeg Natascha

Selvom det er halvandet år siden, Camilla mistede Conrad, så savner hun ham døgnet rundt og bærer hver dag smykker med Conrads aske.

Selvom det er halvandet år siden, Camilla mistede Conrad, så savner hun ham døgnet rundt og bærer hver dag smykker med Conrads aske.

Foto: Dan Mariegaard

 

Camilla og hendes hund Conrad har altid hængt sammen i tykt og tyndt. Derfor var Camilla også dybt ulykkelig, da Conrad for halvandet år siden udåndede for sidste gang efter flere år med sygdom. Siden da har den ellers så glade pige aldrig fået det helt samme smil tilbage på læberne, men hun har nu besluttet, at hun vil genfinde glæden i livet.

- Mit liv er slet ikke, som da jeg havde ham. Der er ikke noget, der kan gøre mig rigtig glad. Som dyreejer er ens dyr det mest trofaste, og de vil altid en det bedste, er altid glade, og det er fantastisk, fortæller Camilla, der blandt andet har deltaget i ”Big Brother” og ”Singleliv”, og Conrad var også en stor del af programmerne.

Numerolog bestemte
Derfor forbandt mange også Camilla med Conrad. Det skal dog være slut nu. For en måned siden vågnede hun dog op med en klar fornemmelse af, hvad der skulle til, for at hun atter kan blive glad.

- Jeg tænkte, at jeg ikke skal hedde Camilla mere. Det var ret impulsivt, men jeg trængte til nye energier i mit liv, fortæller Camilla til SE og HØR.

Hun indberettede mandag til navneregistret, at hun fremover hedder Natascha Catherina Margueritte Kristiansen.

Forud for navneændringen gik et besøg hos en numerolog, som kom med en liste med navne, som Camilla kunne vælge imellem.

- Jeg må ikke hedde 'Conradsen'
- Jeg valgte navnet Natascha, fordi der er en god energi i det, og så var det tidligere mit mellemnavn. Magueritte kommer sig af, at jeg er helt vild med Magueritter, Catharina minder lidt om Camilla, fordi det begynder med C, men jeg synes, det passer bedre til mig, og jeg har altid syntes, at Kristiansen var et pænt navn, siger Natascha, der tidligere hed Camilla Natascha Brzovic Nielsen.

- Jeg spurgte også, om jeg kunne komme til at hedde Conradsen, men det var ikke et navn, jeg kunne vælge, det kunne ellers være fedt og sejt, jubler Natascha.  

Nu håber Camilla, at tudeturene igen vil blive vendt til grineflip.

Ser lysere på tingene med mit nye navn
- Der er ingen, der har sagt til mig, at jeg vil blive gladere af at skifte navn. Men jeg har grædt hver dag, siden jeg mistede Conrad, så jeg håber, det her vil hjælpe mig, siger Natascha.

- Jeg kan mærke, at jeg allerede er begyndt at se på tingene med mere positive øjne, selvom jeg stadig savner Conrad hele tiden, jubler Natascha.

- Jeg vil altid savne Conrad, det kan navneændringen ikke ændre på, fortæller Camilla, der hver dag bærer smykker med Conrads aske.

Lad os håbe, at vi snart får Camillas glade smil at se igen på TV.

- Et TV-produktionsselskab kontaktede mig fornylig, fordi de viste, at jeg var en stor dyreelsker og de ville have mig med i et program med hunde. De troede, at jeg havde fået en ny hund efter Conrad var død, men jeg måtte desværre fortælle, jeg ikke har hund mere, da jeg fik pelsallergi fra min langhårede hund ️Milla, fortæller Natascha.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close