Reality25. september 2015

Ulykkelig Camilla: Conrad er død

De har fulgt hinanden i tykt og tyndt de sidste otte år, men for en måned siden måtte reality-pigen tage afsked med sin elskede hund. Se videoen nederst i artiklen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/camilla_og_conrad_til_web.jpg
 Privat Camilla Brzovic

En hund er menneskets bedste ven. Sådan er der mange, der har det. Men der er næppe nogle, der har givet så meget kærlighed til en hund, som Camilla Brzovic gav til Conrad. De to var uadskillige i otte år, og det betød også, at Conrad var med når Camilla optrådte i "Big Brother" og "Singleliv".

Men for fire uger siden måtte Camilla tage den svære beslutning og aflive Conrad efter fem måneders sygdom. 28. august klokken 15.15 åndede Conrad ud for sidste gang. Inden da havde Camilla ofret 170.000. kroner på dyrlægeregninger, men til sidst måtte hun indse, at det var det bedste for Conrad, at han blev aflivet.

- Jeg er dybt uretfærdig, at han skulle fejle så mange ting. Men jeg ofrede alt for Conrad, siger Camilla.

- Jeg græd så meget, da han fik fred. Jeg måtte gå ud af lokalet og min krop gik helt i chok og jeg var lige ved at besvime.

Camilla har ikke haft overskud til at tale om Conrads død indtil nu. Men SE og HØR besøgte i denne uge Camilla, som i videoen herunder fortæller om, hvorfor hun måtte tage den tunge beslutning om at få Conrad aflivet.

<

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold