Reality22. september 2016

Camilla fra "Singleliv": Snakker med min døde hund

For et år siden mistede den 41-årige singlepige sin elskede hund Conrad. Men de to kommunikerer stadig ved hjælp fra en dyrehvisker
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/camilla_conrad_foto_dan.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

For et år siden døde Camillas elskede hund Conrad, men det betyder ikke, at Camilla har mistet kontakten til mopsen.

- Jeg talte med Conrad på et års dagen for hans død igennem en dyrehvisker, fortæller Camilla, der blev kendt, da hun deltog i ”Singleliv” sammen med mopsen Conrad.

Den søde hund var Camillas bedste ven, men for at år siden måtte reality-pigen indse, at Conrads liv var fyldt med smerter. Derfor tog hun den hårde beslutning og fik aflivet Conrad.

- Han sagde, at han savner mig. Men har det sjovt nu, og at det er mit ansvar, at jeg får det sjovt igen, siger Camilla, der savner sin hund hver dag.

- Han fortalte, han løber på en græsplæne, hvor det går ned af bakke til en dal, hvor han fanger sommerfugle, fortæller Camilla.

Heldigvis har Conrad et fantastisk hundeliv, der hvor han er nu.

- Han har det godt nu, og har ingen smerter og sygdomme, jubler Camilla, der havde det svært med de mange lidelser hendes hund måtte gennemgå, mens han levede.

Conrad har dog også en ide om, hvordan singlepigen Camillas fremtid ser ud.

- Han siger, han erstattede en mand i mit liv, derfor havde jeg ikke travlt med at finde en kæreste, mens han levede. Han blev overforkælet, hvilket han er meget taknemmelig for og han synes, det var fedt, han fik mig for sig selv, smiler Camilla.

Nu er Conrad dog klar til at lade en mand få pladsen hos Camilla i dobbeltsengen.

- Han siger, jeg ikke skal bekymre mig om økonomien, da jeg finder manden i mit liv om cirka to år, og han er velhavende og vil betale, når vi er på restaurant, siger Camilla.

Sponsoreret indhold