Cecilie forklarer: Derfor beholder jeg Claes-tatovering

Cecilie Harder og Claes Lanng er fortid.

Cecilie Harder og Claes Lanng er fortid.

Foto: Kaspar Wenstrup

Ugens helt store historie i det danske reality-land er nyheden om, at Cecilie Harder og Claes Lanng fra "Ex on the Beach" er gået fra hinanden.

Siden har det nu forhenværende tv-par slynget diverse tilsvininger afsted mod hinanden, men nu forsøger Cecilie at bløde stemningen op.

På hendes læg har hun en absurd stor tatovering, som formentlig vil minde hende om Claes resten af livet.

Der står nemlig "property of Claes Lanng" sammen med datoen, de blev kærester. Men den har hun dog ikke tænkt sig at få fjernet, og det er der flere grunde til.

Artiklen fortsætter under billedet...

Cecilie har dette monstrum af en tatovering på sin læg, som altså markerer, at hun tilhører Claes. Men det gør hun så ikke længere (Foto: Privat)

- Jeg har ikke tænkt mig at få fjernet tatoveringen. Den matcher resten af stilen på mit ben, og der er ingen, der lægger mærke til, hvad der står, fortæller Cecilie til SE og HØR.

Efter bruddet har der kørt en krig på ord mellem de to nu ekskærester. Her har de på skift fortalt, hvad der er op og ned.

- Claes har sgu ikke behandlet mig godt. Han er en super god kæreste, når han gider. Når han så ikke gider, kan han være det ledeste røvhul i hele verden, har Cecilie blandt andet sagt til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

Forholdet mellem Cecilie og Claes er gået op og ned. Nu er det endegyldigt slut (Foto: Kaspar Wenstrup)

Også klart har skudt med skarpt, når han blev bedt om at sætte ord på bruddet med Cecilie, som han nåede at være kærester med i lige knap et halvt år.

- Jeg føler lidt at jeg har spildt min tid på hende, hvis hun bare kan afslutte det så nemt her. Jeg føler vi har kæmpet så meget for at få det her til at fungere, og så kaster hun det bare væk.

Se Cecilie fri til Claes her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close