Ex on the Beach10. oktober 2019

Claes slår fast: Vi er helt færdige med hinanden

Claes Lanng og Cecilie Harder finder aldrig sammen igen, hvis det står til realityfyren
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190313_wen_-_tv3_67.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Efter et turbulent kærlighedsforhold slår Claes Lanng nu fast, at bruddet fra Cecilie Harder er definitivt.

- Vi er helt færdige med hinanden, men vi hader ikke hinanden. Vi er bare færdige med at diskutere og være negative. Vi har begge brug for at være glade og lykkelige, og nu kan vi begge indse, at det bliver ikke sammen med hinanden, fortæller Claes til SE og HØR.

SE og HØR har de seneste dage skrevet flere historier om bruddet, og i går fortalte Claes, at han følte, at han havde spildt sin tid på at være sammen med Cecilie Harder.

- Jeg ønsker hende held og lykke med at finde en der vil behandle hende bedre end mig, lød det yderligere fra Claes.

Det fik hurtigt Cecilie til at svare tilbage.

- Claes har sgu ikke behandlet mig godt. Han er en super god kæreste, når han gider. Når han så ikke gider, kan han være det ledeste røvhul i hele verden, lød svadaen fra Cecilie.

Nu fortæller Claes, at han godt kan forstå, at Cecilie havde brug for at lukke noget luft ud.

- Jeg har det helt fint med de ting hun siger om mig, jeg ved, at hun blev meget stødt af jeres overskrift i går, selvom det selvfølgelig ikke var sådan jeg skrev det, så jeg forstår godt, at hun havde brug for at “trash talke” mig tilbage, så hun kunne føle sig lidt mere ovenpå, end hun havde været, fortæller Claes.

Han holder samtidig fast i, at han har været en god kæreste for Cecilie.

- Jeg behandlede hende godt, meget godt endda, men det var bare som om hun fokuserer på alt det negative i vores forhold, fortæller han og fortsætter:

- Alle der har set "Ex on the Beach" sæson 2 ved, at jeg kæmpede for, at det her skulle blive perfekt, og det fortsatte jeg med at gøre i vores forhold. Jeg fortalte hende at hun var smuk hver eneste dag, jeg sagde at jeg elskede hende hver eneste dag, jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at hun følte sig elsket hver eneste dag, og jeg havde endda prioriteret hende højere end alt andet.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190313_wen_-_tv3_170.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Cecilie Harder og Claes Lanng er fortid. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Han erkender dog, at der også har været tidspunkter i deres forhold, hvor han har været nødt til at prioritere tid til sig selv.

- Men selvfølgelig havde jeg også brug for “min tid” hvor jeg producerede musik eller spillede CSGO, og i den tid følte hun sig glemt og tilsidesat, fortæller Claes.

Sponsoreret indhold