Castingen begynder nu! Skal du være "Bachelor" i sæson 2?

Nu sker det! "Bachelor" sæson 2!

Eller: I 2022 sker det. Men castingen begynder nu! Så hvis du går og sukker efter kærligheden og tænker, den måske kan findes på tv, så er det altså bare med at komme i gang med at søge.

Anden sæson af "Bachelor" bliver lagt ud på TV 2 play ligesom den forudgående, og også denne gang handler programmet om, at en (eller måske igen to?) ungkarl skal finde en kæreste mellem en gruppe på 20 singlekvinder.

Og hvad skal der så til for at komme i betragtning som hele Danmarks bachelor nummer tre?

Artiklen fortsætter under billedet ...

Casper Berthelsen og Jaffer Janjooa på burgerkursus med fire af deltagerne i \

Casper Berthelsen og Jaffer Janjooa var bachelorer i første sæson af "Bachelor", der blev sendt i sommer. Foto: Lotta Lemche / TV 2

Ifølge TV 2 Play skal du:

... Være mand, single og mellem 25 og 35 år gammel.

... Drømme om den store kærlighed - og være oprigtigt klar til at møde kvinden i dit liv.

... Være en moderne mand med gode værdier, der er åben og nem at tale med - og som ikke er bange for at vise følelser på skærmen.

Passer disse kriterier på dig - eller en, du kender? Så tjek dette link, hvor du kan tilmelde dig castingen til "Bachelor" sæson 2.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Bolette Birch og Jaffer Janjooa er blevet kærester efter \

Bolette Birch og Jaffer Janjooa er blevet kærester efter "Bachelor", hvor de endte med at vælge hinanden i den sidste roseceremoni. Foto: Lotta Lemche / TV 2

Selv om flere havde håbet på, at en ny sæson ville have en kvindelig hovedperson, som det amerikanske "Bachelorette", så er det altså "Bachelor", der får endnu en tur i manegen efter succesen med den første danske sæson.

- "Bachelor" var fantastisk populært og er et af de mest sete programmer på TV 2 PLAY nogensinde. To fandt kærligheden til hinanden, stærke følelser var i spil, og gode venskaber blev skabt. Vi kan med det høje seerengagement konstatere, at danskerne lod sig rive med på kærlighedsrejsen fra begyndelsen og frem til den allersidste roseceremoni, siger Sune Roland, indholdschef på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU.

- Tv er stærkest, når det giver anledning til, at vi taler med hinanden om det, vi ser, har en mening om indholdet og spejler os i det, vi oplever. Det viste 'Bachelor' med alt tydelighed, at formatet kunne.

TV 2 Play oplyser også, at man senere vil begynde castingen af singlekvinder, så hvis du er en af dem og har lyst til at date den næste tv-ungkarl, så hold ud - vi deler selvfølgelig, når den tid kommer.

Du kan se TV 2 Play's reklamespot for jagten på den nye bachelor i videoen øverst i denne artikel.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close