Reality11. september 2018

Eva: Jeg føler, Carsten blev et andet menneske

Knap var bryllupsfesten overstået, før at der opstod problemer mellem ”Gift ved første blik”-parret Eva og Carsten. Eva fortæller nu, at hun føler, at Carsten gav op alt for tidligt og var "et andet menneske" – og at det allerede begyndte at gå skævt mellem dem, da de vågnede om morgenen efter brylluppet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/eva_og_carsten2.jpg
 (Foto: Snowman Production ApS/DR1)

Brylluppet var en lang kærlighedsfest med dertilhørende kys og klap i måsen.

Men da Eva og Carsten nåede bryllupsrejsen, var det som om, at stemningen var blevet noget mere lunken.

Og nu fortæller Eva da også, at den dårlige stemning allerede blev skabt morgenen efter bryllupsfesten.

Hun føler hvert fald, at det var ”en anden Carsten”, hun vågnede op ved siden af.

Det fortæller hun til SE og HØR.

- Jeg føler lidt, at Carsten mister energien før bryllupsrejsen. Allerede på bryllupsmorgenen føler jeg en distance. Det er svært at forklare, jeg fornemmer bare, at han er et andet menneske. Om aftenen var han meget positiv og glad for matchet, men det føler jeg ikke, at han er på samme måde fra morgenen af.

- Om aftenen var han meget positiv og glad for matchet, men det føler jeg ikke, at han er på samme måde fra morgenen af, fortæller Eva til SE og HØR og tilføjer:

Bedre bliver det langt fra, da parret når frem til deres bryllupsrejsedestination.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/eva_og_carsten.jpg
 (Foto: Snowman Production ApS/DR1)

I lufthavnen var kommunikationen heller ikke i top mellem parret. Foto: Snowman Production/DR1

Særligt én situation viser parrets udfordringer. Carsten har håbet og troet, at Eva ville spise morgenmad med ham.

Eva har på den anden side håbet og troet, at Carsten forstod, at hun har brug for at sove lidt længere.

- Jeg oplever, at vi taler forbi hinanden. At vi ikke kommunikerer ordentlig. Det er som om, at han aftenen forinden har glemt, at jeg har sagt, at jeg både er fysisk og psykisk færdig. Der har været så mange indtryk, og vi har været på hele tiden, og jeg havde brug for lige at tage det roligt, forklarer Eva til SE og HØR og tilføjer:

- Vores rejse derned var forfærdelig med mellemlandinger, og vi skulle løbe for at nå flyet. Vi har været to pressede mennesker, og vi var begge trætte og brugte, og så er det, at jeg siger til ham, at jeg virkelig havde brug for at sove lidt længere, så jeg kunne være dét menneske, jeg er, i de kommende dage. Og her misforstår vi altså også hinanden som man ser på TV.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/dr-0271410.jpg

Eva under sit bryllup med Carsten. Foto: Snowman Production/DR1

- Men set i bagspejlet kan jeg da godt tænkes, at jeg nok skulle have gået med ned og spist morgenmaden sammen med ham, siger Eva, der gerne vil pointere, at hun altså spiser både morgenmad og frokost; noget som Carsten ellers ikke mente i aftenens program.

- Jeg spiser måske ikke så meget – det er også det, jeg prøver at sige til ham. Og jeg spiser altså også frokost, men først klokken 14. Men det er jo også lige meget, hvornår man spiser frokost. Bare man får noget, fortæller Eva.

I aftenens afsnit konfronterer hun desuden Carsten, da hun får opfattelsen af, at han havde håbet ”på et 100 procent perfekt match”. I dag uddyber hun sine ord således:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/eva_og_carsten_3.jpg
 (Foto: DR1/Marianne Overaa)

Carsten og Eva til brylluppet. Foto: Snowman Production/DR1

- Der er jo ikke noget, der hedder et perfekt match. Det siger jeg også i programmet. Det eksisterer jo ikke. Man skal jo lære hinanden at kende først, og så finder man ud af, at man skal skære nogle kanter af ved hinanden. Det er noget, man gør hen ad vejen, når man møder et menneske, som man gerne vil tilbringe tid sammen med, siger Eva, inden hun lufter sine frustrationer:

- Jeg bliver ked af det og frustreret på bryllupsrejsen over, at jeg har følelsen af, at han bare giver op. For jeg synes ikke, han har givet det en chance. Vi havde været gift i to dage, da han siger til mig på sengen, at han ikke ser det som et match.

- Det føles meget anstrengende mellem os på bryllupsrejsen. Det resulterer også i at jeg bliver nødt til at afvise ham en del, hvilket er svært, fordi jeg jo gerne vil lære ham at kende. Jeg gik ind i det her projekt med tanken om at ville det 100 procent og med et åbent sind, men bryllupsrejsen var svær, fortæller Eva til slut.

Hvordan det kommer til at gå hende og Carsten – og de andre par – må du se, når næste afsnit af ”Gift ved første blik” løber over skærmen i næste uge.

Sponsoreret indhold