Reality24. april 2024

Bryllup og baby på vej: Få overblikket over Elvira Pitzner og Mortada Haddads forhold her

Officielt har Elvira Pitzner og Mortada Haddad dannet par i mindre end et år – nu står den både på bryllup og baby for parret
Elvira Pitzner og Mortada Haddad holdt i weekenden en overdådig fest, hvor der ikke var sparet på noget.
Elvira Pitzner og Mortada Haddad holdt i weekenden en overdådig fest, hvor der ikke var sparet på noget.
 Foto: Mikael Rieck, Privat

LÆS OGSÅ: Afslører: Elvira Pitzner er gravid

Når lynet slår ned, så slår man til.

Det virker til at være devisen for 26-årige Elvira Pitzner, der i går annoncerede, at hun skal giftes for anden gang.

Den nyhed toppede hun så i dag, da hun afslørede, at hun venter sit første barn med sin forlovede Mortada Haddad, 35.

Officielt har diamantdatteren og iværksætteren, der kalder sig for "Dr. Love, dannet par i mindre end et år, og mildt sagt har det været et begivenhedsrigt forhold.

SE og HØR giver dig her overblikket over deres relation, der nu er mundet ud i både forlovelse og familieforøgelse:

August 2023: Efter flere ugers rygter om et brud bekræfter Milad Saadati over for SE og HØR, at han og Elvira Pitzner er gået fra hinanden.

1. september 2023: Blot en uge efter, bruddet med Milad Saadati blev kendt for offentligheden, viser Elvira på sin story, at hun fletter fingre med en ny fyr, mens de sidder i en Ferrari. Hun sætter dog ikke navn på, hvem hendes nye amour er.

5. december 2023: Elvira og Mortada går yderst stille med dørene, når det kommer til deres spirende forhold. Helvede bryder dog løs den 30. november, da Milad Saadati anklager de to for utroskab, og de bliver tilbageholdt i Dubai.

Mindre end en uge inde i Dubai-dramaet erklærer Mortada på sin Instagram, at han nærmest vil gå gennem ild og vand for Elvira:

– For dig ville jeg rejse til de fjerneste dele af verden, bekæmpe hver en skygge, som hjemsøger dig, og vende retur med dig, ikke bare som du er, men glødende, mere strålende indefra end før, lyder de store ord fra Mortada.

16. februar 2024: Efter at have levet knap tre måneder i uvished afsluttes utroskabssagen, og Elvira og Mortada kan endelig forlade Dubai. Turen går dog først forbi svigermor Katerina i Milano.

19. februar 2024: Trods de floromvundne ord, han tidligere har ytret, er Mortada Haddad ikke meget for officielt at erklære, hvad forholdet mellem ham og Elvira egentlig er:

– Vi tror på, at visse aspekter af livet, især personlige forhold, bør forblive private. Det er en værdi, vi vægter højt for at ære og beskytte de dybe bånd, vi deler. Vi har derfor truffet beslutningen om at bevare deres privathed og undlade at dele detaljer med offentligheden, erklærede han på sin Instagram.

20. februar 2024: Spol så frem til dagen efter, hvor Elvira Pitzner på sin TikTok mere eller mindre afslører, at de den 14. februar har været kærester i seks måneder.

Diamantdatteren flasher nemlig en hjerteformet kage på TikTok, hvorpå der står "6 months M + E" med hvid glasur.

Det kan altså tyde på, at Mortada og Elvira fejrede seks måneders kærestedag på valentinsdag den 14. februar – og at deres forhold hermed officielt startede seks måneder inden, dvs. den 14. august.

27. februar 2024: En uge senere kunne SE og HØR bestyrke, at de to netop har dannet par siden august 2023. For siden netop denne sommermåned har de to delt adresse.

16. marts 2024: De er ikke meget for at sætte ord på deres private forhold, men professionelt deler de gerne. De to afslører nemlig, at de sammen har startet et influencerbureau.

23. april 2024: Parret afslører, at de er blevet forlovede, og der hersker altså ikke tvivl om, at deres relation i den grad er romantisk.

I en story afslører Mortada Haddad også, at deres første telefonsamtale varede hele 10,5 timer.

24. april 2024: Elvira og Mortada fuldender kærlighedscirklen med at afsløre, at de skal være forældre.

Scanningsbilledet på Elviras Instagram afslører, at hun har overstået nakkefoldsscanningen på Rigshospitalet, og med lidt hovedregning må man forsigtigt antage, at kærlighedsbabyen kan være blevet undfanget, mens de to blev tilbageholdt i Dubai anklaget for utroskab.

– Nogle kan måske tænke, at det er gået for hurtigt. Vi har taget beslutningen baseret på vores egne oplevelser og forståelse af vores forhold. Vi har følt os klar til at tage dette skridt sammen efter at have stået stærkt gennem de udfordringer, vi har mødt. For os handler det ikke om tidens gang, men om kvaliteten af det bånd, vi har bygget, udtaler den vordende far til Ekstra Bladet om graviditeten, der altså var planlagt.

Sponsoreret indhold